Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ / Στα χέρια της αστυνομίας ο “ληστής των φούρνων”
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στα χέρια της αστυνομίας ο “ληστής των φούρνων”

Του Πέτρου Καρσιώτη Λίγο πριν εισβάλει, φορώντας κράνος στον… εικοστό δεύτερο φούρνο περιοχής της Δυτικής Αττικής, που είχε στοχοποιήσει, πέρασαν χειροπέδες οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Δυτικής Αττικής σε 35χρονο, που είχε εξελιχθεί σε φόβο και τρόμο για ιδιοκτήτες και υπαλλήλους. Δρούσε από τον περασμένο Οκτώβρη Ο 35χρονος, που από τον περασμένο Οκτώβριο είχε εισβάλει σε […]

Του Πέτρου Καρσιώτη

Λίγο πριν εισβάλει, φορώντας κράνος στον… εικοστό δεύτερο φούρνο περιοχής της Δυτικής Αττικής, που είχε στοχοποιήσει, πέρασαν χειροπέδες οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Δυτικής Αττικής σε 35χρονο, που είχε εξελιχθεί σε φόβο και τρόμο για ιδιοκτήτες και υπαλλήλους.

Δρούσε από τον περασμένο Οκτώβρη

Ο 35χρονος, που από τον περασμένο Οκτώβριο είχε εισβάλει σε είκοσι έναν φούρνους, συνελήφθη στο Περιστέρι για δέκα πέντε ληστείες και έξι απόπειρες ληστειών.

Συγκροτήθηκε ειδική ομάδα για τον εντοπισμό του

Όπως ανακοινώθηκε από την αστυνομία, η Ασφάλειας Δυτικής Αττικής, μετά την καταγραφή συνεχών καταγγελιών ληστειών σε αρτοποιεία σε διάφορες περιοχές της Δυτικής Αττικής, συγκρότησε ειδική ομάδα αστυνομικών για τον εντοπισμό του δράστη.

Μετά από πολυήμερες έρευνες και αφού κατάφεραν και μέσα από τα βίντεο να μπουν στα ίχνη του, επετεύχθη η ταυτοποίησή του.

Συνελήφθη την ώρα που κατόπτευε φούρνο στο Περιστέρι

Άρχισε η παρακολούθηση χωρίς ο ίδιος να αντιληφθεί τίποτε και συνελήφθη την ώρα που κατά την Αστυνομία «κατόπτευε αρτοποιείο στο Περιστέρι».

Ως προς τον τρόπο δράσης, ο 35χρονος κινείτο με μοτοσυκλέτα, με καλυμμένες τις πινακίδες κυκλοφορίας και εντόπιζε-στοχοποιούσε αρτοποιεία και άλλα καταστήματα.

Προσποιείτο ότι είχε πιστόλι στο μπουφάν

Ακολούθως, εισερχόταν σε αυτά, φορώντας κράνος μοτοσυκλετιστή και γάντια, και προσποιούμενος ότι φέρει όπλο μέσα στο μπουφάν του, απειλούσε ιδιοκτήτες και υπαλλήλους και αποσπούσε χρηματικά ποσά.

Κατασχέθηκαν το κράνος και η μοτοσικλέτα

Από την έρευνα στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το κράνος καθώς και ρούχα που έφερε κατά τη διάρκεια των ληστειών.

Επιπλέον, κατασχέθηκε και η μοτοσυκλέτα που χρησιμοποιούσε.

Εξιχνιάστηκαν 15 ληστείες – Έξι απόπειρες

Μέχρι στιγμής, έχουν εξιχνιασθεί από τον περασμένο Οκτώβριο, δεκαπέντε περιπτώσεις ληστειών και έξι απόπειρες, σε διάφορες περιοχές της Δυτικής Αττικής, όπως Αιγάλεω, Πετρούπολη, Περιστέρι και Χαϊδάρι.

Ο συλληφθείς, οδηγήθηκε στον  Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών ο οποίος τον παρέπεμψε σε Τακτικό Ανακριτή.

Απίστευτο: Γιατρός καταδίωκε επί ώρα, ένοπλους ληστές!

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις