Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ / Απίστευτο: Γιατρός καταδίωκε επί ώρα, ένοπλους ληστές!
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Απίστευτο: Γιατρός καταδίωκε επί ώρα, ένοπλους ληστές!

Του Πέτρου Καρσιώτη Γιατρός του  Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου  «Γ. Γεννηματάς»… καταδίωξε (!) για  αρκετή ώρα στον περίβολο του θεραπευτηρίου τους δύο ενόπλους, οι οποίοι λίγο πριν από τις 9 το πρωί της Δευτέρας λήστεψαν με την απειλή πιστολιών υπαλλήλους χρηματαποστολής στο χώρο των Επειγόντων περιστατικών! Ο γιατρός άκουσε μια γυναίκα να φωνάζει «ληστεία» Σύμφωνα με πληροφορίες της  Alphafreepress, ο […]

Του Πέτρου Καρσιώτη

Γιατρός του  Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου  «Γ. Γεννηματάς»… καταδίωξε (!) για  αρκετή ώρα στον περίβολο του θεραπευτηρίου τους δύο ενόπλους, οι οποίοι λίγο πριν από τις 9 το πρωί της Δευτέρας λήστεψαν με την απειλή πιστολιών υπαλλήλους χρηματαποστολής στο χώρο των Επειγόντων περιστατικών!

Ο γιατρός άκουσε μια γυναίκα να φωνάζει «ληστεία»

Σύμφωνα με πληροφορίες της  Alphafreepress, ο γιατρός που έκανε τη δουλειά του στο χώρο των επειγόντων περιστατικών, χωρίς να έχει δει τη σκηνή της ληστείας υπαλλήλου χρηματαποστολής από τους ληστές, άκουσε μια γυναίκα ασθενή, σε κατάσταση πανικού να φωνάζει «ληστεία… ληστεία…».

Θεωρώντας ότι άρπαξαν τσάντα άρχισε να τους καταδιώκει

Είδε τους δύο άνδρες να απομακρύνονται τρέχοντας και θεωρώντας ότι της είχαν αρπάξει την τσάντα, άρχισε να τους καταδιώκει για πολλά μέτρα και συγκεκριμένα μέχρι την κοινή πόρτα του Κρατικού με το νοσοκομείο «Σωτηρία» απ’ όπου οι δράστες τελικά διέφυγαν!

Ο γιατρός όταν είδε ότι δεν μπορούσε να κάνει τίποτε επέστρεψε στα επείγοντα και εκεί πληροφορήθηκε ότι δεν καταδίωκε απλούς «τσαντάκηδες» αλλά ενόπλους ληστές!

Στόχος η χρηματαποστολή που θα εφοδίαζε το ΑΤΜ

Λίγο νωρίτερα είχαν ξετυλιχθεί οι σκηνές της ληστείας που είχε στόχο την χρηματαποστολή η οποία έφθασε στο νοσοκομείο για να εφοδιάσει με μετρητά το ΑΤΜ των επειγόντων περιστατικών.

Οι δύο κακοποιοί σήκωσαν τις κουκούλες

Δύο άγνωστοι, που προσποιούνταν έως εκείνη την ώρα τους συνοδούς ασθενούς, σήκωσαν τις κουκούλες των φούτερ που φορούσαν, έβαλαν πάνω καπελάκια τύπου τζόκεϊ και φορώντας και μαύρα γυαλιά, τράβηξαν πιστόλια.

Οι κασετίνες περιείχαν 70.000 ευρώ

Ήταν ακριβώς η στιγμή που ο ένας από τους δύο άνδρες της χρηματαποστολής, κατέβηκε από το θωρακισμένο όχημα με δυο κασετίνες στα χέρια που περιείχαν 70.000 ευρώ.

Γυναίκα έδωσε το σύνθημα στους συνεργούς της

Οι ίδιες πληροφορίες της Alphafreepress αναφέρουν ότι σύμφωνα με μαρτυρία, μια γυναίκα (!) ήταν εκείνη που ύψωσε το χέρι και έδωσε το σύνθημα στους δύο ενόπλους να πλησιάσουν τον σεκιούριτι.

Κατευθύνθηκαν προς το νοσοκομείο «Σωτηρία»

Αμέσως μετά την αρπαγή των χρημάτων, οι δράστες κατευθύνθηκαν τρέχοντας προς την κοινή πόρτα με το νοσοκομείο «Σωτηρία», εκεί όπου ο γιατρός του νοσοκομείου σταμάτησε λαχανιασμένος την καταδίωξη των ληστών.

Εξαφανίστηκαν με μοτοσικλέτα

Άλλη μαρτυρία ανέφερε ότι επιβιβάστηκαν σε δίκυκλο και από εκεί εξαφανίστηκαν με τη λεία τους.

Την προανάκριση για τη ληστεία στο νοσοκομείο από τους θρασύτατους κακοποιούς ανέλαβαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Αττικής.

Πούλησε χιλιάδες κροτίδες στην… αστυνομία! (pics)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις