Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Στο «σφυρί» το σπίτι της πασίγνωστης ηθοποιού (pics)
LIFESTYLE

Στο «σφυρί» το σπίτι της πασίγνωστης ηθοποιού (pics)

Η πασίγνωστη και αγαπημένη ηθοποιός χάνει το σπίτι της σε πλειστηριασμό λόγω οικονομικών προβλημάτων. Ο λόγος για τη Νόρα Βαλσάμη. Σύμφωνα με σχετικό δημοσίευμα στο «Λοιπόν», η διάσημη ηθοποιός και ο σκηνοθέτης σύζυγος της, Ερρίκος Ανδρέου, κινδυνεύουν να χάσουν το σπίτι τους στη Ραφήνα, με το χρέος της οικογένειας να εκτιμάται ότι αγγίζει τα 400.000 ευρώ. Διαβάστε ακόμα: Άγριο […]

Η πασίγνωστη και αγαπημένη ηθοποιός χάνει το σπίτι της σε πλειστηριασμό λόγω οικονομικών προβλημάτων.

Ο λόγος για τη Νόρα Βαλσάμη. Σύμφωνα με σχετικό δημοσίευμα στο «Λοιπόν», η διάσημη ηθοποιός και ο σκηνοθέτης σύζυγος της, Ερρίκος Ανδρέου, κινδυνεύουν να χάσουν το σπίτι τους στη Ραφήνα, με το χρέος της οικογένειας να εκτιμάται ότι αγγίζει τα 400.000 ευρώ.

Διαβάστε ακόμα:

Άγριο σκηνικό στο Survivor: Παραλίγο να πέσει ξύλο (vid)

«Όπως όλος ο κόσμος, έχουμε κι εμείς κάποια δάνεια που οφείλουμε. Σιγά σιγά εξυπηρετούνται. Ένα “ακινητάκι” μικρό, ένα στουντιάκι του γιου μου στη Ραφήνα υπάρχει», δήλωσε ο σκηνοθέτης στο Star.

Στον αντίποδα, η αγαπημένη Ελληνίδα ηθοποιός εξέφρασε: «Ακόμα δεν έχω συνηθίσει εδώ (Σύρο), αλλά και στην Αθήνα δεν έμενα ποτέ στο κέντρο… Παπάγου, Αγία Παρασκευή και Ραφήνα. Όμως, αν με ρωτήσεις τι προτιμώ, Αθήνα ή εδώ, θα σου πω εδώ».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις