Νέες απειλές για… αποκεφαλισμούς

ΚΟΣΜΟΣ

Νέες απειλές για… αποκεφαλισμούς

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: l.a.ntokas

Νέες απειλές για… αποκεφαλισμούς εξαπέλυσε ο προέδρος του ακροδεξιού κόμματος BBP της Τουρκίας, Μουσταφά Ντεστιτζί. «Πλέον το σπαθί δεν πρέπει να μπαίνει στην θέση του, αν δεν φεύγει από τον κορμό του σώματος, το κεφάλι αυτών που σηκώνουν κεφάλι σε αυτό το κράτος. Εάν καθυστερούσαμε λίγο ακόμη το κόστος θα ήταν πολύ μεγαλύτερο», εξέφρασε υπερασπιζόμενος τον […]

26.03.2018 | 10:23

Νέες απειλές για… αποκεφαλισμούς εξαπέλυσε ο προέδρος του ακροδεξιού κόμματος BBP της Τουρκίας, Μουσταφά Ντεστιτζί.

«Πλέον το σπαθί δεν πρέπει να μπαίνει στην θέση του, αν δεν φεύγει από τον κορμό του σώματος, το κεφάλι αυτών που σηκώνουν κεφάλι σε αυτό το κράτος. Εάν καθυστερούσαμε λίγο ακόμη το κόστος θα ήταν πολύ μεγαλύτερο», εξέφρασε υπερασπιζόμενος τον τουρκικό «Κλάδο Ελαίας».

Διαβάστε ακόμα:

Προειδoποιώντας πάει στη Σύνοδο ο Ερντογάν – Νέες δηλώσεις «φωτιά» (vid)

Και συνέχισε:«Εάν αυτή η επιχείρηση γινόταν 5 έτη πριν, ενδεχομένως το τίμημα θα ήταν μικρότερο. Εάν όμως αυτή η εκκαθάριση γινόταν 3-5 έτη αργότερα τότε το τίμημα που θα πληρώναμε ως έθνος θα ήταν πολύ μεγαλύτερο» .

Αναφερόμενος στη συνέχεια σε όσους δηλώνουν κατά του πολέμου, απάντησε το εξής: «Θα καθαρίσουμε αυτούς τους τρομοκράτες και στην Τουρκία και στην Συρία και στο Ιράκ. Θα τους καθαρίσουμε κόντρα στην Αμερική. Θα τους καθαρίσουμε κόντρα στην Ρωσία. Θα τους καθαρίσουμε κόντρα στις κυβερνήσεις εκείνων των χωρών. Θα τους καθαρίσουμε κόντρα στην Διοίκηση των Αμερικανικών Κεντρικών Δυνάμεων (CENTCOM) και μάλιστα θα την πετάξουμε από εκεί. Για όσο βρίσκεται η CENTCOM εκεί αυτή η απειλή δεν αίρεται, σήμερα είναι η ΙSIS και το YPG, αύριο θα είναι κάτι άλλο, για αυτό ο πραγματικός στόχος πρέπει να είναι η CENTCOM».

Exit mobile version