«Κομφούζιο» στην Αττική – Ταλαιπωρία για τους οδηγούς

ΕΛΛΑΔΑ

«Κομφούζιο» στην Αττική – Ταλαιπωρία για τους οδηγούς

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: l.a.ntokas

Μεγάλη είναι η ταλαιπωρία των οδηγών σήμερα (26/3) τόσο στην παραλιακή όσο και σε άλλους δρόμους. Πολλοί οδηγοί, αυτή την ώρα, στην Αττική, ταλαιπωρούνται, αφού κάποιοι δρόμοι παρουσιάζουν αυξημένη κίνηση εξαιτίας τροχαίων. Διαβάστε ακόμα: Μεγαλώνει η αγωνία για τον μικρό Θανάση Το ένα τροχαίο σημειώθηκε στην παραλιακή στο ρεύμα προς Πειραιά από Μαρίνα Φλοίσβου ως Νέο Φάληρο, […]

26.03.2018 | 08:12

Μεγάλη είναι η ταλαιπωρία των οδηγών σήμερα (26/3) τόσο στην παραλιακή όσο και σε άλλους δρόμους.

Πολλοί οδηγοί, αυτή την ώρα, στην Αττική, ταλαιπωρούνται, αφού κάποιοι δρόμοι παρουσιάζουν αυξημένη κίνηση εξαιτίας τροχαίων.

Διαβάστε ακόμα:

Μεγαλώνει η αγωνία για τον μικρό Θανάση

Το ένα τροχαίο σημειώθηκε στην παραλιακή στο ρεύμα προς Πειραιά από Μαρίνα Φλοίσβου ως Νέο Φάληρο, περιμετρικά του σταδίου Καραϊσκάκη. Συγκεκριμένα, στις 07.00, ένα φορτηγό συγκρούστηκε με ΙΧ στο ύψος της Μικράς Ασίας.

Επίσης, σύγκρουση φορτηγού με ΙΧ σημειώθηκε και στην άνοδο του Κηφισού λίγο πριν από την Αχαρνών, με αποτέλεσμα να υπάρχει αυξημένη κίνηση από την Ιερά Οδό ως Αχαρνών.

Επιπλέον, ένα ακόμη τροχαίο όμως σημειώθηκε και στην κάθοδο του Κηφισού στο ύψος του ΟΤΕ, με την κίνηση να ξεκινά από το ΚΑΤ.

Exit mobile version