Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Καμμένος για Σκοπιανό: Δεν κατανοώ τη σκοπιμότητα της αναφοράς Τσίπρα
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Καμμένος για Σκοπιανό: Δεν κατανοώ τη σκοπιμότητα της αναφοράς Τσίπρα

Αιχμές για αυτή την κίνηση του πρωθυπουργού, που ευχήθηκε σε Σκοπιανή δημοσιογράφο να εκπροσωπεί την Gorna Makedonija στην επόμενη σύνοδο κορυφής, άφησε και ο Δημήτρης Καμμένος. Η ατάκα του Τσίπρα για το ονοματολογικό που προκάλεσε αίσθηση (vid) «Δεν κατανοώ τη σκοπιμότητα της αναφοράς από τον πρωθυπουργό… Φάνηκε σαν να είναι επίσημη θέση», σχολίασε ο βουλευτής […]

Αιχμές για αυτή την κίνηση του πρωθυπουργού, που ευχήθηκε σε Σκοπιανή δημοσιογράφο να εκπροσωπεί την Gorna Makedonija στην επόμενη σύνοδο κορυφής, άφησε και ο Δημήτρης Καμμένος.

Η ατάκα του Τσίπρα για το ονοματολογικό που προκάλεσε αίσθηση (vid)

«Δεν κατανοώ τη σκοπιμότητα της αναφοράς από τον πρωθυπουργό… Φάνηκε σαν να είναι επίσημη θέση», σχολίασε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, στον ΣΚΑΪ.

«Θα μπορούσα να το πω εγώ, θα μπορούσε να το πει κάποιος άλλος συνάδελφος βουλευτής, αλλά από τον πρωθυπουργό δεν το κατανοώ γιατί έγινε η αναφορά».

Μάλιστα, ο κ. Καμμένος εκτίμησε ότι η αναφορά του κ. Τσίπρα σε αυτή την ονομασία, ενώ ο Νίκος Κοτζιάς συνεχίζει τις διαπραγματεύσεις με τα Σκόπια, «έκαψε» τη συγκεκριμένη πρόταση.

«Μετά βγήκε ο Ζάεφ, και το ωραίο ήταν ότι δεν του άρεσε το όνομα, τους χαρίζουμε όνομα και δεν το θέλουν, και δε θέλουν και αλλαγές στο σύνταγμα», σχολίασε ακόμη ο κ. Καμμένος.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις