Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Θεοδωράκης: Το μήνυμα του ‘21 είναι αγώνας και όχι παραίτηση (vid)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Θεοδωράκης: Το μήνυμα του ‘21 είναι αγώνας και όχι παραίτηση (vid)

«Συνεννόηση και όχι διχασμός. Συμμαχίες και όχι απομόνωση. Αγώνας και όχι παραίτηση. Αυτό είναι το δίδαγμα του 1821», σύμφωνα με τον Σταύρο Θεοδωράκη. Ο επικεφαλής του Ποταμιού, σε βιντεοσκοπημένο μήνυμά του σημειώνει επίσης: «Δυστυχώς το πάθος, μας οδηγεί να στρεφόμαστε, συχνά, ο ένας εναντίον του άλλου. Δεν λύνουμε προβλήματα αλλά φτιάχνουμε χαρακώματα. Έτσι βολοδέρνουμε 9 […]

«Συνεννόηση και όχι διχασμός. Συμμαχίες και όχι απομόνωση. Αγώνας και όχι παραίτηση. Αυτό είναι το δίδαγμα του 1821», σύμφωνα με τον Σταύρο Θεοδωράκη.

Ο επικεφαλής του Ποταμιού, σε βιντεοσκοπημένο μήνυμά του σημειώνει επίσης:

«Δυστυχώς το πάθος, μας οδηγεί να στρεφόμαστε, συχνά, ο ένας εναντίον του άλλου. Δεν λύνουμε προβλήματα αλλά φτιάχνουμε χαρακώματα. Έτσι βολοδέρνουμε 9 χρόνια στην κρίση. Ενώ, με τόσες θυσίες, έπρεπε να είχαμε βγει στο ξέφωτο – όπως βγήκαν οι άλλες χώρες της Ευρώπης».

Άδωνις: Μετά τη δήλωση Ερντογάν, τα πράγματα έχουν αλλάξει επίπεδο επί τα χείρω (vid)

Και καταλήγει προτείνοντας, «σχέδιο, αποφασιστικότητα, τόλμη και ευθύνη. Αυτές τις λέξεις πρέπει να έχουμε συνεχώς στο μυαλό μας, για να ανταποκριθούμε στους αγώνες των παππούδων μας και τις ελπίδες των παιδιών μας».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις