Προειδoποιώντας πάει στη Σύνοδο ο Ερντογάν – Νέες δηλώσεις “φωτιά” (vid)

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Προειδoποιώντας πάει στη Σύνοδο ο Ερντογάν – Νέες δηλώσεις “φωτιά” (vid)

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Δηλώσεις «φωτιά» πριν την προγραμματισμένη Σύνοδο Τουρκίας-Ευρωπαϊκής Ένωσης έκανε ο Ταγίπ Ερντογάν σε ομιλία του στην Τραπεζούντα. Λέγοντας πως δεν δέχεται μαθήματα από την Δύση, ο Τούρκος Πρόεδρος δήλωσε πως θα προσέλθει στην Σύνοδο αύριο, με βίντεο που αντικρούουν τις κατηγορίες και τις επικρίσεις σχετικά με τις στρατιωτικές επιχειρήσεις της Αγκυρας στην Αφρίν. Καμμένος: Θα σας συντρίψουμε, όπως […]

25.03.2018 | 21:44

Δηλώσεις «φωτιά» πριν την προγραμματισμένη Σύνοδο Τουρκίας-Ευρωπαϊκής Ένωσης έκανε ο Ταγίπ Ερντογάν σε ομιλία του στην Τραπεζούντα.

Λέγοντας πως δεν δέχεται μαθήματα από την Δύση, ο Τούρκος Πρόεδρος δήλωσε πως θα προσέλθει στην Σύνοδο αύριο, με βίντεο που αντικρούουν τις κατηγορίες και τις επικρίσεις σχετικά με τις στρατιωτικές επιχειρήσεις της Αγκυρας στην Αφρίν.

Καμμένος: Θα σας συντρίψουμε, όπως το έκαναν οι Έλληνες το 1821 (vid)

Σύμφωνα με τον ανταποκριτή του ΣΚΑΪ, Μανώλη Κωστίδη, ο Ερντογάν προφανώς εννοεί ότι έχει στα χέρια του υλικό που αποδεικνύει ότι οι Κούρδοι δρουν ως τρομοκρατική οργάνωση.

Προειδοποίησε, δε, ότι κανείς δεν έχει το δικαίωμα να παίζει με την υπερηφάνεια και την αξιοπρέπεια των Τούρκων.

Υπενθυμίζεται ότι σε ομιλία του το Σάββατο στη Σαμψούντα, ο Τούρκος πρόεδρος εξαπέλυσε επίθεση κατά πάντων, αναφέροντας ότι «την μεγάλη Τουρκία οπωσδήποτε θα την οικοδομήσουμε», απειλώντας ότι, «αν χρειαστεί, θα δώσουμε τις ζωές μας και αν χρειαστεί, θα πάρουμε ζωές».

O Ταγίπ Ερντογάν θα συναντηθεί στη Βάρνα με τους Ζαν Κλοντ Γιούνκερ και Ντόναλντ Τουσκ.

Οι δύο Ευρωπαίοι αξιωματούχοι αναμένεται μεταξύ άλλων να του θέσουν και το θέμα της κράτησης των δύο Ελλήνων στρατιωτικών.

Exit mobile version