Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ / Γλεντζέδες διαρρήκτες… – Άφωνοι οι ιδιοκτήτες!
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γλεντζέδες διαρρήκτες… – Άφωνοι οι ιδιοκτήτες!

Του Πέτρου Καρσιώτη Εισέβαλαν σε σπίτι, όταν οι ιδιοκτήτες απουσίαζαν, έκλεψαν ό,τι πολύτιμο βρήκαν και με όλη τους την άνεση άρχισαν να γλεντάνε! Βρήκαν και το μπουκάλι με το ουίσκι Ανάμεσα στα άλλα που βρήκαν στο εσωτερικό, ήταν ένα μπουκάλι ουίσκυ. Πήραν από το ντουλάπι και τέσσερα ποτήρια και ήπιαν μέχρι τελευταίας σταγόνας! Άφησαν τα […]

Του Πέτρου Καρσιώτη

Εισέβαλαν σε σπίτι, όταν οι ιδιοκτήτες απουσίαζαν, έκλεψαν ό,τι πολύτιμο βρήκαν και με όλη τους την άνεση άρχισαν να γλεντάνε!

Βρήκαν και το μπουκάλι με το ουίσκι

Ανάμεσα στα άλλα που βρήκαν στο εσωτερικό, ήταν ένα μπουκάλι ουίσκυ. Πήραν από το ντουλάπι και τέσσερα ποτήρια και ήπιαν μέχρι τελευταίας σταγόνας!

Άφησαν τα ποτήρια στο τραπέζι

Στο τέλος, άφησαν τα ποτήρια και το άδειο μπουκάλι στο τραπέζι όπου «τα ήπιαν» και εξαφανίστηκαν πριν επιστρέψουν οι ιδιοκτήτες και τους βρουν… εν κραιπάλη μέθης.

Μπουκάλι και ποτήρια τα στοιχεία της αστυνομίας

Συνέβη στο Αγρίνιο και όπως όλοι αντιλαμβάνονται το μπουκάλι και ιδιαίτερα τα ποτήρια αποτελούν αυτή τη στιγμή τα ισχυρότερα στοιχεία της Αστυνομίας στην προσπάθειά της να εντοπίσει τους δράστες.

Τα ποτήρια «προδίδουν» τον αριθμό των δραστών

Τουλάχιστον, γνωρίζει τον αριθμό των εισβολέων αν και κανείς δεν τους είδε. Προδίδουν τον αριθμό τα… τέσσερα ποτήρια τα οποία ήδη έχουν σταλεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια.

Ψάχνουν αποτυπώματα και γενετικό υλικό

Ζητούμενα για τους αστυνομικούς είναι δύο. Ανεύρεση τυχόν αποτυπωμάτων και βέβαια DNΑ των δραστών που τα χρησιμοποίησαν.

Σοκ για τους ιδιοκτήτες

Οι ένοικοι του σπιτιού, όταν επέστρεψαν ανύποπτοι στο σπίτι τους  έπαθαν σοκ καθώς αντίκρισαν  αντίκρισαν εικόνες βανδαλισμού, καθώς οι μπουκαδόροι είχαν φέρει τα πάνω κάτω για να βρουν μετρητά κοσμήματα και  ηλεκτρονικές συσκευές αναστατώσει τα πάντα αναζητώντας χρήματα και τιμαλφή.

Ψάχνουν τους… γλεντζέδες μπουκαδόρους

Τα στοιχεία της εισβολής καταγγέλθηκαν στην Αστυνομία και ήδη έχουν ξεκινήσει οι έρευνες για τον εντοπισμό των… γλεντζέδων διαρρηκτών.

Έντεκα κιλά «λευκού θανάτου» στο αεροδρόμιο (pics)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις