Η ανησυχία της Μπακογιάννη για «θερμό» επεισόδιο στο Αιγαίο

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η ανησυχία της Μπακογιάννη για «θερμό» επεισόδιο στο Αιγαίο

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: l.a.ntokas

Η Ντόρα Μπακογιάννη εξέφρασε την ανησυχία της για το ενδεχόμενο να υπάρξει «θερμό» επεισόδιο στο Αιγαίο. «Ανησυχώ για ένα ατύχημα στο Αιγαίο και γι’ αυτό χρειάζεται σοβαρότητα, υπευθυνότητα, νηφαλιότητα και έντονη διπλωματική δραστηριότητα», τόνισε, σε συνέντευξη στη Realnews. «Στρατηγική, η οποία θα βασίζεται στα νέα δεδομένα, θα αντιμετωπίζει ρεαλιστικά την πραγματικότητα και θα ενδυναμώνει τις […]

24.03.2018 | 16:18

Η Ντόρα Μπακογιάννη εξέφρασε την ανησυχία της για το ενδεχόμενο να υπάρξει «θερμό» επεισόδιο στο Αιγαίο.

«Ανησυχώ για ένα ατύχημα στο Αιγαίο και γι’ αυτό χρειάζεται σοβαρότητα, υπευθυνότητα, νηφαλιότητα και έντονη διπλωματική δραστηριότητα», τόνισε, σε συνέντευξη στη Realnews.

«Στρατηγική, η οποία θα βασίζεται στα νέα δεδομένα, θα αντιμετωπίζει ρεαλιστικά την πραγματικότητα και θα ενδυναμώνει τις συμμαχίες μας», σημείωσε.

Διαβάστε ακόμα:

Καμμένος: «Αφιερωμένη στους δύο Έλληνες στρατιωτικούς η 25η Μαρτίου»

Αναφερόμενη στο Σκοπιανό, εκτιμά πως περιορίζονται οι πιθανότητες επίτευξης συμφωνίας. Πρέπει, όπως εξέφρασε, να επιλυθεί μια σειρά από άλλα ζητήματα, όπως η αλλαγή του Συντάγματος της γείτονος.

Σε ερώτηση για το αν ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι όμηρος του Αντώνη Σαμαρά, απάντησε: «Δεν είναι όμηρος κανενός. Εξελέγη κόντρα σε όλες τις προβλέψεις αρχηγός της ΝΔ με τη στήριξη των πολιτών και μόνο σε αυτούς οφείλει να δίνει λόγο».

Exit mobile version