Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Κουμουτσάκος: Δεν μπορεί ο πρωθυπουργός να αστειεύεται για τόσο σοβαρά θέματα (vid)
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κουμουτσάκος: Δεν μπορεί ο πρωθυπουργός να αστειεύεται για τόσο σοβαρά θέματα (vid)

Δεν χωρούν αστεία για το Σκοπιανό, λέει ο Γιώργος Κουμουτσάκος Σχολιάζοντας την αναφορά Τσίπρα στο «Gorna Makedonija» ο τομεάρχης Εξωτερικών της ΝΔ άσκησε αυστηρή κριτική στον πρωθυπουργό. «Δεν μπορεί ο πρωθυπουργός να αστειεύεται με επιπολαιότητα και ρηχότητα για τόσο σοβαρά θέματα. Η ατάκα του Τσίπρα για το ονοματολογικό που προκάλεσε αίσθηση (vid) Τη στιγμή που […]

Δεν χωρούν αστεία για το Σκοπιανό, λέει ο Γιώργος Κουμουτσάκος

Σχολιάζοντας την αναφορά Τσίπρα στο «Gorna Makedonija» ο τομεάρχης Εξωτερικών της ΝΔ άσκησε αυστηρή κριτική στον πρωθυπουργό.

«Δεν μπορεί ο πρωθυπουργός να αστειεύεται με επιπολαιότητα και ρηχότητα για τόσο σοβαρά θέματα.

Η ατάκα του Τσίπρα για το ονοματολογικό που προκάλεσε αίσθηση (vid)

Τη στιγμή που οι κυβερνώντες κάνουν βήματα προς την κατεύθυνση οδυνηρού συμβιβασμού, δεν είναι στιγμές για αστεία, αλλά για σοβαρότητα», τόνισε μιλώντας στον Γιώργο Αυτιά.

Αναφερόμενος στις προκλητικές ενέργειες της Τουρκίας, ο κ. Κουμουτσάκος σχολίασε ότι με βάση της απόφασης του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου «πρέπει να περιμένουμε κάτι» στη Σύνοδο Κορυφής ΕΕ-Τουρκίας, τη Δευτέρα στη Βάρνα.

Χρυσόγονος: Αστοχία Τσίπρα το «Gorna Makedonija»

«Ορθώς ήταν καταδικαστικό το ανακοινωθέν της ΕΕ για την Τουρκία.

Η Τουρκία προκαλεί και αμφισβητεί κυριαρχικά δικαιώματα σε Ελλάδα και Κύπρο», δήλωσε.

Αναφορικά με τις επιθετικές τουρκικές αντιδράσεις παρατήρησε ότι «η Τουρκία ήταν επίμονη στη θέση της, δεν μπορεί παρά να ληφθεί σοβαρά υπόψη αυτό».

«Δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη και χωρίς πίεση στην Τουρκία αυτή η στάση… Ουσιαστικά αμφισβητεί τη διεθνή νομιμότητα», πρόσθεσε.

Είναι θέμα βούλησης της ΕΕ να ασκήσει πίεση στην Άγκυρα, καθώς διαθέτει όλα τα απαραίτητα «εργαλεία», όπως η τελωνειακή ένωση, που είναι σημαντικό ζήτημα για την τουρκική οικονομία, κατέληξε ο Γιώργος Κουμουτσάκος.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις