Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

28

Σεπτεμβρίου 2023

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Καβγάς Βελόπουλου – Πέρκα on air: “Χαζή είστε και φαίνεστε” (vid)
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καβγάς Βελόπουλου – Πέρκα on air: “Χαζή είστε και φαίνεστε” (vid)

Αρπάχτηκαν στον αέρα Βελόπουλος- Πέρκα Ο πρώην βουλευτής Κυριάκος Βελόπουλος και το στελέχος του ΣΥΡΙΖΑ Πέτη Πέρκα τσακώθηκαν στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά. Όλα άρχισαν όταν ο επικεφαλής της «Ελληνικής Λύσης» κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι διορίζει στο Δημόσιο συγγενείς και φίλους υπουργών και κομματικών στελεχών του κυβερνώντος κόμματος. «Ο Τσακαλώτος λέει ψέματα συνεχώς, είναι προσβλητικοί […]

Αρπάχτηκαν στον αέρα Βελόπουλος- Πέρκα

Ο πρώην βουλευτής Κυριάκος Βελόπουλος και το στελέχος του ΣΥΡΙΖΑ Πέτη Πέρκα τσακώθηκαν στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά.

Όλα άρχισαν όταν ο επικεφαλής της «Ελληνικής Λύσης» κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι διορίζει στο Δημόσιο συγγενείς και φίλους υπουργών και κομματικών στελεχών του κυβερνώντος κόμματος.

«Ο Τσακαλώτος λέει ψέματα συνεχώς, είναι προσβλητικοί με τη νοημοσύνη μας, είναι και ψεύτες, ποιοι μιλάνε για πελατειακό δημόσιο; Ποιοι το λένε αυτό; Που διόρισαν εραστές, ερωμένες, φίλους, συγγενείς, που διόρισαν όλο τον κόσμο…» είπε ο κ. Βελόπουλος.

«Να είστε ευγενείς» είπε η Πέτη Πέρκα.

«Εγώ ήμουν βουλευτής πεντέμιση χρόνια, ούτε ένα συγγενή μου δεν διόρισα. Συγγενείς και φίλους διορίζετε. Καρανίκα έχετε σύμβουλο στρατηγικού σχεδιασμού, πλάκα μου κάνετε τώρα; Καρανίκα;» συνέχισε ο Κυριάκος Βελόπουλος.

«Οι συνεργάτες μας επιτρέπεται να δουλεύουνε; Δεν υπάρχει πρόσληψη εκτός ΑΣΕΠ, τελεία.

Χρυσόγονος: Αστοχία Τσίπρα το «Gorna Makedonija»

Οι συνεργάτες μας είναι το πελατειακό κράτος; Καταλαβαίνετε κύριε Βελόπουλε ή κάνετε το χαζό;» απάντησε η κυρία Πέρκα, τέως γενική γραμματέας Δημόσιας Περιουσίας.

«Χαζή είστε και φαίνεστε!» της απάντησε ο κ. Βελόπουλος.

«Διορισμοί στο Δημόσιο είναι αυτοί που γίνονται εκτός ΑΣΕΠ» συνέχισε το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ.

«Λυπάμαι για την ανάρμοστη συμπεριφορά σας απέναντι στην κυρία Πέρκα» σχολίασε ο Κώστας Κατσίκης, βουλευτής των ΑΝΕΛ, απευθυνόμενος στον Κυριάκο Βελόπουλο.

Κατσίκης: Δεν δεχόμαστε τον όρο Μακεδονία, βάζω το χέρι μου στο Ευαγγέλιο

«Αν χρειαστεί να βάλουμε το χέρι μας στο Ευαγγέλιο για να αποδείξουμε ότι οι θέσεις που εξ αρχής εκφράσαμε δεν αλλάζουν, θα το κάνουμε. Λοιπόν εμείς δεν δεχόμαστε ούτε Gorna, ούτε πέρα, ούτε κάτω, ούτε δώθε Ματσεντόνια.

Πουθενά ο όρος Μακεδονία, πουθενά, ούτε σε γεωγραφικό προσδιορισμό, ούτε σε ονομασία» είπε ο κ. Κατσίκης και διευκρίνισε ότι σε περίπτωση που υπάρξει συμφωνία της ελληνικής κυβέρνησης με την πλευρά των Σκοπιανών η οποία θα περιλαμβάνει τον όρο Μακεδονία, το κόμμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων θα καταψηφίσει στη Βουλή.

Καμμένος: Δεν θα ψηφίσουμε ονομασία με τη λέξη «Μακεδονία» (vid)

«Είναι ένα άλλο κόμμα, δεν μας έχει δημιουργήσει ποτέ πρόβλημα στην προσπάθεια να βγούμε από τα μνημόνια» σχολίασε η κυρία Πέρκα.

«Μετέχουμε και καταψηφίζουμε. Δεν πέφτει η κυβέρνηση, έχει δοκιμαστεί και αντέχει. Μέσα από τις διαφωνίες μας συνυπάρχουμε σε μια έντιμη και παραγωγική συμφωνία» είπε από την πλευρά του ο κ. Κατσίκης.

«Είστε ψεύτες κι αυτό είναι κάτι που οι Έλληνες δεν το ξεχνάνε! Είπατε ότι θα σκίσετε τα μνημόνια και τα υπογράφετε δύο-δύο» είπε ο Παύλος Χρηστίδης, εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις