Δώρο Πάσχα και επιδόματα ανεργίας: Πότε καταβάλλονται

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Δώρο Πάσχα και επιδόματα ανεργίας: Πότε καταβάλλονται

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: l.a.ntokas

Το δώρο του Πάσχα και τα επιδόματα ανεργίας αναμένεται να καταβληθούν από τα τέλη Μαρτίου.  Πιο συγκεκριμένα, από την Πέμπτη 29/3, θα καταβάλλεται το Δώρο Πάσχα στους τακτικά επιδοτούμενους άνεργους και στις δικαιούχους της ειδικής παροχής προστασίας μητρότητας, όπως ανακοίνωσε ο Οργανισμός Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού (ΟΑΕΔ). Διαβάστε ακόμα: Αυξάνονται έως 100% οι αντικειμενικές αξίες Παράλληλα, την Πέμπτη 29/3, θα […]

23.03.2018 | 10:02

Το δώρο του Πάσχα και τα επιδόματα ανεργίας αναμένεται να καταβληθούν από τα τέλη Μαρτίου. 

Πιο συγκεκριμένα, από την Πέμπτη 29/3, θα καταβάλλεται το Δώρο Πάσχα στους τακτικά επιδοτούμενους άνεργους και στις δικαιούχους της ειδικής παροχής προστασίας μητρότητας, όπως ανακοίνωσε ο Οργανισμός Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού (ΟΑΕΔ).

Διαβάστε ακόμα:

Αυξάνονται έως 100% οι αντικειμενικές αξίες

Παράλληλα, την Πέμπτη 29/3, θα προπληρωθούν τα επιδόματα ανεργίας, τα επιδόματα μακροχρονίως ανέργων και τα βοηθήματα ανεργίας των αυτοτελώς και ανεξαρτήτως απασχολουμένων, που κανονικά θα καταβάλλονταν από 29.03.2018 μέχρι και 15.04.2018.

Η προπληρωμή γίνεται, εφόσον παρουσιαστούν στα ΚΠΑ, ως οφείλουν. Οι πιστώσεις θα γίνουν από τη διοίκηση του Οργανισμού στους τραπεζικούς λογαριασμούς των δικαιούχων.

Exit mobile version