Αθήνα

°C

Παρασκευή

18

Ιουνίου 2021

alphafreepress.gr / ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ / Δώρο Πάσχα και επιδόματα ανεργίας: Πότε καταβάλλονται
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Δώρο Πάσχα και επιδόματα ανεργίας: Πότε καταβάλλονται

Το δώρο του Πάσχα και τα επιδόματα ανεργίας αναμένεται να καταβληθούν από τα τέλη Μαρτίου.  Πιο συγκεκριμένα, από την Πέμπτη 29/3, θα καταβάλλεται το Δώρο Πάσχα στους τακτικά επιδοτούμενους άνεργους και στις δικαιούχους της ειδικής παροχής προστασίας μητρότητας, όπως ανακοίνωσε ο Οργανισμός Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού (ΟΑΕΔ). Διαβάστε ακόμα: Αυξάνονται έως 100% οι αντικειμενικές αξίες Παράλληλα, την Πέμπτη 29/3, θα […]

Το δώρο του Πάσχα και τα επιδόματα ανεργίας αναμένεται να καταβληθούν από τα τέλη Μαρτίου. 

Πιο συγκεκριμένα, από την Πέμπτη 29/3, θα καταβάλλεται το Δώρο Πάσχα στους τακτικά επιδοτούμενους άνεργους και στις δικαιούχους της ειδικής παροχής προστασίας μητρότητας, όπως ανακοίνωσε ο Οργανισμός Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού (ΟΑΕΔ).

Διαβάστε ακόμα:

Αυξάνονται έως 100% οι αντικειμενικές αξίες

Παράλληλα, την Πέμπτη 29/3, θα προπληρωθούν τα επιδόματα ανεργίας, τα επιδόματα μακροχρονίως ανέργων και τα βοηθήματα ανεργίας των αυτοτελώς και ανεξαρτήτως απασχολουμένων, που κανονικά θα καταβάλλονταν από 29.03.2018 μέχρι και 15.04.2018.

Η προπληρωμή γίνεται, εφόσον παρουσιαστούν στα ΚΠΑ, ως οφείλουν. Οι πιστώσεις θα γίνουν από τη διοίκηση του Οργανισμού στους τραπεζικούς λογαριασμούς των δικαιούχων.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις