Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / «Πέταξε το μικρόφωνό της και μου λέει τι είμαι εγώ;» (vid)
LIFESTYLE

«Πέταξε το μικρόφωνό της και μου λέει τι είμαι εγώ;» (vid)

Η Τάνια Τρύπη έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή Όλα Καλά και στον Λευτέρη Βουτσά, ωστόσο, η κουβέντα τους δεν πήγε και πολύ καλά. Συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος έκανε στην ηθοποιό μια ερώτηση σχετική με τον σεξισμό και εκείνη απάντησε: «Δεν καταλαβαίνω την ερώτηση. Μπορώ να σου απαντήσω σε ότι θέλεις, απλά πρέπει να καταλάβω για να απαντήσω». […]

Η Τάνια Τρύπη έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή Όλα Καλά και στον Λευτέρη Βουτσά, ωστόσο, η κουβέντα τους δεν πήγε και πολύ καλά.

Συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος έκανε στην ηθοποιό μια ερώτηση σχετική με τον σεξισμό και εκείνη απάντησε: «Δεν καταλαβαίνω την ερώτηση. Μπορώ να σου απαντήσω σε ότι θέλεις, απλά πρέπει να καταλάβω για να απαντήσω». Τότε, ο Λευτέρης Βουτσάς προσπάθησε να κάνει την ερώτηση με άλλον τρόπο, παρόλα αυτά η Τάνια Τρύπη έξαλλη ζήτησε να κλείσει η κάμερα.

Διαβάστε όλα όσα ανέφερε ο δημοσιογράφος για την συνάντηση του με την ηθοποιό:

«Έμεινα ενεός γιατί καθ’ όλη τη διάρκεια της συνέντευξης όλα τα πράγματα κυλούσαν ομαλά. Όταν ζήτησε να κλείσει η κάμερα περίμενα ότι θα μου πει, όπως μου είπε για τον πατέρα της, ότι ήταν ένα ζήτημα που δεν θα ήθελε να θίξει και να προχωρήσουμε παρακάτω.

Μόλις έκλεισε η κάμερα, πέταξε το μικρόφωνό της και μου λέει “τι είμαι εγώ”; Κανένα sex symbol που βγαίνει γυμνό στα περιοδικό για να με ρωτάς για τον σεξισμό;”. Της είπα τι σχέση έχει ο σεξισμός με μία γυναίκα αν είναι sex symbol ή όχι.

Χρησιμοποίησε μια βρισιά πολύ διαδεδομένη και μου είπε “είναι δυνατόν τόση ώρα να μου κάνεις τέτοιες…” και χρησιμοποίησε τη βρισιά “…ερωτήσεις;”. Και της λέω “είναι τέτοια μια ερώτηση που αφορά τον σεξισμό;”. Και μου λέει “είναι τέτοια…”, χρησιμοποιώντας την ίδια βρισιά “…όλη η συνέντευξή σου”. Και σηκώθηκε και έφυγε. Η αντίδρασή της ήταν πολύ περίεργη».

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις