Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Άνδρας προσπάθησε να αυτοκτονήσει μέσα στο κοινοβούλιο (vid)
ΚΟΣΜΟΣ

Άνδρας προσπάθησε να αυτοκτονήσει μέσα στο κοινοβούλιο (vid)

Τρομακτικό επεισόδιο στο Κοινοβούλιο Οι Ολλανδοί βουλευτές τα έχασαν όταν ένας 65χρονος άνδρας επιχείρησε να βάλει τέλος στη ζωή του μέσα στο Κοινοβούλιο πηδώντας από τα θεωρεία. Σύμφωνα με πληροφορίες, είχε περάσει κάτι στο λαιμό του προκειμένου να κρεμαστεί. Ο 65χρονος είναι γνωστός, καθώς τις προηγούμενες εβδομάδες διαδήλωνε έξω από το κοινοβούλιο ζητώντας τη νομιμοποίηση […]

Τρομακτικό επεισόδιο στο Κοινοβούλιο

Οι Ολλανδοί βουλευτές τα έχασαν όταν ένας 65χρονος άνδρας επιχείρησε να βάλει τέλος στη ζωή του μέσα στο Κοινοβούλιο πηδώντας από τα θεωρεία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, είχε περάσει κάτι στο λαιμό του προκειμένου να κρεμαστεί.

Ο 65χρονος είναι γνωστός, καθώς τις προηγούμενες εβδομάδες διαδήλωνε έξω από το κοινοβούλιο ζητώντας τη νομιμοποίηση της κάνναβης και της μαριχουάνας.

Στο βίντεο φαίνεται ο βουλευτής του Λαϊκού Κόμματος Άνρο Ρούτε να εκφωνεί την ομιλία του όταν ξαφνικά ακούγεται ένας γδούπος.

Σχεδόν ταυτόχρονα ο Ρούτε βάζει το χέρι του στο στόμα του σοκαρισμένος ενώ ακούγονται φωνές και ουρλιαχτά από άλλα μέλη του κοινοβουλίου που καλούν σε βοήθεια.

Διασώστες μπουκάρουν για να βοηθήσουν κι επικρατεί πανικός.

Μια γυναίκα βουλευτής περιέγραψε σε ολλανδικά μέσα ενημέρωσης πώς μαζί με έναν συνάδελφό τους κράτησαν το κεφάλι του άνδρα προκειμένου να μην σπάσει ο λαιμός του.

«Ήταν φρικιαστικό» δήλωσε ο σοσιαλιστής βουλευτής Μίκιελ βαν Νίσπεν με την αστυνομία να ανακοινώνει ότι ο επίδοξος αυτόχειρας είχε περασμένο στο λαιμό του έναν αυτοσχέδιο βρόχο.

Δείτε ακόμη:

«Αυτόνομο» ταξί της Uber σκότωσε πεζή (vid)

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις