Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Kι όμως! Οπαδός πέταξε κάδο σκουπιδιών σε ποδοσφαιριστή (pics)
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Kι όμως! Οπαδός πέταξε κάδο σκουπιδιών σε ποδοσφαιριστή (pics)

Ξέφυγε η κατάσταση σε γήπεδο της ΕΠΣ Ηλείας όταν οπαδός πέταξε κάδο σκουπιδιών σε ποδοσφαιριστή. Δεν  ολοκληρώθηκε ποτέ, ο εξ αναβολής αγώνας  της 19ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Β’ Κατηγορίας. Διεκόπη κατά τη διάρκεια του πρώτου μέρους (στο 19′), σύμφωνα με τα όσα αναφέρει στο φύλλο αγώνα, ο διαιτητής Χρ. Κούλης. Όπως φαίνεται και […]

Ξέφυγε η κατάσταση σε γήπεδο της ΕΠΣ Ηλείας όταν οπαδός πέταξε κάδο σκουπιδιών σε ποδοσφαιριστή.

Δεν  ολοκληρώθηκε ποτέ, ο εξ αναβολής αγώνας  της 19ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Β’ Κατηγορίας. Διεκόπη κατά τη διάρκεια του πρώτου μέρους (στο 19′), σύμφωνα με τα όσα αναφέρει στο φύλλο αγώνα, ο διαιτητής Χρ. Κούλης.

Όπως φαίνεται και στο patrisnews. com, φίλαθλος του Ιφίτου έβρισε παίκτη του Αετού με το Νο 5 στην πλάτη, ο οποίος ήταν κοντά στο σύρμα για να εκτελέσει ένα πλάγιο άουτ.

Διαβάστε ακόμα:

Στον «αέρα» το Πρωτάθλημα – Παραμένει ορατό το Grexit

Ακούγοντας, όμως, ο εν λόγω παίκτης τη βρισιά, γύρισε και έφτυσε τον φίλαθλο, με αποτέλεσμα εκείνος να «εκραγεί» και να του πετάξει έναν κάδο σκουπιδιών.

Το αντικείμενο πέτυχε τον αρχηγό της ομάδας με το  Νο 3, τραυματίζοντας τον ελαφρά στο κεφάλι. Ταυτόχρονα, ξέσπασαν και ευρύτερες συμπλοκές φιλάθλων των δυο ομάδων, καθώς και παικτών.

Έτσι, κάλεσαν την Αστυνομία. Ο παίκτης του Αετού Κέντρου ζαλίζονταν και η ομάδα αποχώρησε από το γήπεδο. Σύμφωνα με την εξέταση της γιατρού, ο τραυματισμένος παίκτης δεν μπορούσε να συνεχίσει το ματς και έπρεπε να μεταφερθεί στο πλησιέστερο κέντρο υγείας.

Η τύχη του αγώνα, θα κριθεί προσεχώς από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣ Ηλείας. 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις