Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Δολοφονία μεσίτριας: Κατάθεση… φωτιά για τον αγγειοχειρουργό
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δολοφονία μεσίτριας: Κατάθεση… φωτιά για τον αγγειοχειρουργό

Κατάθεση… φωτιά έδωσε ο συνάδερφος του ιατρού για τον αγγειοχειρούργο και τη δολοφονία της μεσίτριας. Καταπέλτης είναι ο συνάδελφος του αγγειοχειρουργού που κατηγορείται για τη δολοφονία 36χρονης μεσίτριας τον περσινό Απρίλιο μέσα στο δημόσιο νοσοκομείο. «Δεν χρειάζεται αναισθησία η σκληροθεραπεία, ούτε εμείς χρησιμοποιούμε αναισθητικά. Γι αυτό είναι οι αναισθησιολόγοι. Εάν εμένα μου ζητούσε ασθενής αναισθησία, θα […]

Κατάθεση… φωτιά έδωσε ο συνάδερφος του ιατρού για τον αγγειοχειρούργο και τη δολοφονία της μεσίτριας.

Καταπέλτης είναι ο συνάδελφος του αγγειοχειρουργού που κατηγορείται για τη δολοφονία 36χρονης μεσίτριας τον περσινό Απρίλιο μέσα στο δημόσιο νοσοκομείο.

«Δεν χρειάζεται αναισθησία η σκληροθεραπεία, ούτε εμείς χρησιμοποιούμε αναισθητικά. Γι αυτό είναι οι αναισθησιολόγοι. Εάν εμένα μου ζητούσε ασθενής αναισθησία, θα τον απέρριπτα (έδιωχνα)», εξέφρασε καταρρίπτοντας τους ισχυρισμούς του κατηγορουμένου.

Διαβάστε ακόμα:

Αυτά είναι τα νησιά που έχουν βάλει στο μάτι οι Τούρκοι

Και συμπλήρωσε: «Είναι λάθος να κάνει μέθη ο αγγειοχειρουργός, βλέπετε πού καταλήγει. Δεν θα μπλέξει ποτέ ο αγγειοχειρουργός με αναισθησία. Κάνουμε επεμβάσεις αλλά χωρίς αναισθησία. Η σκληροθεραπεία δεν είναι επέμβαση, είναι θεραπεία».

Όσο αφορά στο αν σε θεραπείες για τους κιρσούς χρειάζεται να ξεγυμνωθεί ο ασθενής, απάντησε αρνητικά. Αναφερόμενος, μάλιστα, στην αίθουσα της πρώην μαιευτικής κλινικής, σχολίασε: «Ήταν γιαπί, δεν είχε εξοπλισμό, ήταν σκοτεινά, γεμάτο σκόνη».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις