Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

28

Σεπτεμβρίου 2023

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Η ατάκα του Τσίπρα για το ονοματολογικό που προκάλεσε αίσθηση (vid)
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ατάκα του Τσίπρα για το ονοματολογικό που προκάλεσε αίσθηση (vid)

Μια ατάκα που είπε ο Αλέξης Τσίπρας σε δημοσιογράφο της ΠΓΔΜ που του έκανε ερώτηση στην συνέντευξη Τύπου στις Βρυξέλλες, προκάλεσε αίσθηση. Μόλις η δημοσιογράφος υπέβαλε το ερώτημά της, ο Έλληνας πρωθυπουργός είπε: «Εύχομαι σε λίγους μήνες να συστήνεστε εδώ ως εκπρόσωπος της Gorna Makedonija». Πρόσθεσε μάλιστα: «Και αυτό έχει μία αξία να το δείτε […]

Μια ατάκα που είπε ο Αλέξης Τσίπρας σε δημοσιογράφο της ΠΓΔΜ που του έκανε ερώτηση στην συνέντευξη Τύπου στις Βρυξέλλες, προκάλεσε αίσθηση.

Μόλις η δημοσιογράφος υπέβαλε το ερώτημά της, ο Έλληνας πρωθυπουργός είπε: «Εύχομαι σε λίγους μήνες να συστήνεστε εδώ ως εκπρόσωπος της Gorna Makedonija».

Πρόσθεσε μάλιστα: «Και αυτό έχει μία αξία να το δείτε όλοι σας διότι κάποιοι νομίζουν ότι πάμε να δώσουμε εμείς ένα όνομα το οποίο εδώ το χρησιμοποιούν πάνω από μία 25ετία, να μην πω μετά από τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο».

Τσίπρας: Αν η Τουρκία κάνει θερμό επεισόδιο, θα πυροβολήσει τα πόδια της

Πριν απαντήσει στα ερωτήματα της δημοσιογράφου, ο Αλέξης Τσίπρας έσπευσε πάντως να… διορθώσει ίσως;

«Ή εν πάσει περιπτώσει οποιοδήποτε άλλο όνομα από κοινού συμφωνήσουμε. Δεν προκρίνω το Gorna. Μπορεί να συμφωνήσουν οι ΥΠΕΞ κάτι άλλο», τόνισε.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις