Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Βασάλος: «Αυτό κάνει η Ευρυδίκη και..τρελαίνομαι»
LIFESTYLE

Βασάλος: «Αυτό κάνει η Ευρυδίκη και..τρελαίνομαι»

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος έδωσε συνέντευξη στο Τηλέραμα και φυσικά αναφέρθηκε και στην  σύντροφο του, Ευρυδίκη Βαλαβάνη. Ο personal trainer, μίλησε για το πότε ξεκίνησε το φλερτ τους, ποιο χαρακτηριστικό της αθλητικογράφου θαυμάζει, αλλά και το φαγητό που του φτιάχνει και τον «μαγεύει». Συγκεκριμένα είπε: «Εδώ και λίγους μήνες έχω σχέση με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη. Όσο […]

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος έδωσε συνέντευξη στο Τηλέραμα και φυσικά αναφέρθηκε και στην  σύντροφο του, Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Ο personal trainer, μίλησε για το πότε ξεκίνησε το φλερτ τους, ποιο χαρακτηριστικό της αθλητικογράφου θαυμάζει, αλλά και το φαγητό που του φτιάχνει και τον «μαγεύει». Συγκεκριμένα είπε:

«Εδώ και λίγους μήνες έχω σχέση με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη. Όσο ήμασταν στο «Survivor» υπήρξε σίγουρα ενδιαφέρον και από τις δύο πλευρές, αλλά χωρίς κανένας μας να εκδηλωθεί, αφού είναι τόσο δύσκολη η επιβίωση, που δεν σου περνά από το μυαλό το φλερτ.

Είμαστε διαφορετικοί χαρακτήρες και αυτό είναι που μας έχει «δέσει», θαυμάζω πολύ τη δυναμικότητα της. Αν και ορισμένες φορές υπερισχύει το «εγώ» της, μου αρέσει που δεν «μασάει» σε τίποτα»,   είπε χαρακτηριστικά.

Θανάσης Πλεύρης: «Είμαι ερωτευμένος με τη γυναίκα μου. Και το λέω απόλυτα.»

Ακόμη είπε πως, η σπεσιαλιτέ της Ευρυδίκης είναι μια σούπα βελουτέ:

«Το αγαπημένο μου φαγητό είναι το παστίτσιο, έστω κι αν δεν το απολαμβάνω συχνά. Αν και σιχαινόμουν τις σούπες, μία από τις σπεσιαλιτέ της Ευρυδίκης είναι μια βελουτέ σούπα λαχανικών και από τότε τρελαίνομαι!».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις