Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / «Εχθρός» του Facebook είναι το… Facebook!
PLUS

«Εχθρός» του Facebook είναι το… Facebook!

Κατά του Facebook στρέφεται ο Αμερικανός προγραμματιστής, Brian Acton. Πρόκειται για πρώην στέλεχος της εν λόγω εταιρείας και συνιδρυτής της δημοφιλούς εφαρμογής WhatsApp, η οποία εξαγοράστηκε από την Facebook για 19 δισ. δολάρια το 2014. Με μια ανάρτησή του στον προσωπικό και επίσημο λογαριασμό του στο Twitter, στρέφεται κατά του γνωστού μέσου με το hashtag #deleteFacebook. Διαβάστε […]

Κατά του Facebook στρέφεται ο Αμερικανός προγραμματιστής, Brian Acton.

Πρόκειται για πρώην στέλεχος της εν λόγω εταιρείας και συνιδρυτής της δημοφιλούς εφαρμογής WhatsApp, η οποία εξαγοράστηκε από την Facebook για 19 δισ. δολάρια το 2014.

Με μια ανάρτησή του στον προσωπικό και επίσημο λογαριασμό του στο Twitter, στρέφεται κατά του γνωστού μέσου με το hashtag #deleteFacebook.

Διαβάστε ακόμα:

Ο απίθανος λόγος που το Facebook… απολογήθηκε! (pic)

Έκανε λοιπόν ένα έμμεσο κάλεσμα και στους λοιπούς χρήστες να ακολουθήσουν αυτό που ορίζει το hashtag για το δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο.

Αφορμή στάθηκε το σκάνδαλο της Cambridge Analytica, η οποία εκμεταλλεύτηκε τα δεδομένα εκατομμυρίων χρηστών με λανθάνοντα τρόπο για την πολιτική καμπάνια του Ντόναλντ Τραμπ.

Πάντως, ο Brian Acton δεν είναι το μόνο πρώην στέλεχος που στρέφεται κατά του Facebook. Υπάρχουν κι άλλη υψηλόβαθμα στελέχη που στρέφονται τόσο κατά της εταιρείας όσο και κατά του ίδιου του Mark Zuckerberg.

Δείτε και το σχετικό tweet:

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις