Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Γιώργος Τσαλίκης: «Την Ελένη την ένιωσα λίγο περίεργα»
LIFESTYLE

Γιώργος Τσαλίκης: «Την Ελένη την ένιωσα λίγο περίεργα»

Ο Γιώργος Τσαλίκης στην πορεία της καριέρας του έχει βρεθεί πολλές φορές καλεσμένος στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη. Ωστόσο, εδώ και τέσσερα χρόνια δεν έχει δεχτεί  καμία πρόσκληση από την παρουσιάστρια. Συγκεκριμένα, ο τραγουδιστής έδωσε  συνέντευξη στην  εκπομπή «Όλα Καλά» και στον Τάσο Ριζόπουλο και μεταξύ άλλων, μίλησε  και για το παραπάνω θέμα, κάνοντας μάλιστα […]

Ο Γιώργος Τσαλίκης στην πορεία της καριέρας του έχει βρεθεί πολλές φορές καλεσμένος στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη. Ωστόσο, εδώ και τέσσερα χρόνια δεν έχει δεχτεί  καμία πρόσκληση από την παρουσιάστρια.

Συγκεκριμένα, ο τραγουδιστής έδωσε  συνέντευξη στην  εκπομπή «Όλα Καλά» και στον Τάσο Ριζόπουλο και μεταξύ άλλων, μίλησε  και για το παραπάνω θέμα, κάνοντας μάλιστα μια αποκάλυψη, καθώς είπε πως επικοινώνησε στο παρελθόν με την τότε υπεύθυνη καλεσμένων της Μενεγάκη.

Έλληνας τραγουδιστής: «Έχω δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση από άντρα»

«Κάποια στιγμή ένιωσα μια απόσταση από την πλευρά της Ελένης. Μπορεί και να μην συμβαίνει κάτι, δεν έχει γίνει κάτι.

Επειδή την αγαπάω, την ένιωσα λίγο περίεργα.

Μιλώντας με την τότε υπεύθυνη καλεσμένων της, την Βένια Καραγιάννη, μου μεταφέρθηκε ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, ότι είναι όλα καλά. Μπορεί να είναι δική μου αίσθηση…», είπε χαρακτηριστικά.

Ποιός έφυγε από το MasterChef;

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις