Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Κι όμως! Διαμαρτυρήθηκαν πετώντας… ψάρια (pics)
ΚΟΣΜΟΣ

Κι όμως! Διαμαρτυρήθηκαν πετώντας… ψάρια (pics)

Οι υποστηρικτές του Brexit διαμαρτυρήθηκαν πετώντας ψάρια στον ποταμό Τάμεση, σήμερα (21/3). Έχοντας καφάσια με μπακαλιάρους, τα άδειασαν στον ποταμό διαμαρτυρόμενοι κατά της συμφωνίας για μεταβατική περίοδο. Όπως υποστηρίζουν, προδίδει τον κλάδο της αλιείας. Στο πλαίσιο της συμφωνίας μετάβασης, η Μεγάλη Βρετανία συμφώνησε να παραμείνει εντός της Κοινής Αλιευτικής Πολιτικής (ΚΑΠ) της ΕΕ για περίπου 20 […]

Οι υποστηρικτές του Brexit διαμαρτυρήθηκαν πετώντας ψάρια στον ποταμό Τάμεση, σήμερα (21/3).

Έχοντας καφάσια με μπακαλιάρους, τα άδειασαν στον ποταμό διαμαρτυρόμενοι κατά της συμφωνίας για μεταβατική περίοδο.

Όπως υποστηρίζουν, προδίδει τον κλάδο της αλιείας. Στο πλαίσιο της συμφωνίας μετάβασης, η Μεγάλη Βρετανία συμφώνησε να παραμείνει εντός της Κοινής Αλιευτικής Πολιτικής (ΚΑΠ) της ΕΕ για περίπου 20 μήνες μετά την έξοδο της Βρετανίας στις 29 Μαρτίου του 2019.

Διαβάστε ακόμα:

Σάλος με το σκάνδαλο: Το Facebook «έβγαλε» Πρόεδρο τον Τραμπ

Στον αντίποδα, στη Σκωτία, βουλευτές από το Συντηρητικό Κόμμα της Μέι έχουν δεσμευθεί ότι δεν θα στηρίξουν την τελική συμφωνία για το Brexit αν η Βρετανία δεν αποχωρήσει τελείως από την Κοινή Αλιευτική Πολιτική.

«Η ΚΑΠ αναγκάζει τους Βρετανούς αλιείς να απορρίπτουν τα μισά από τα ψάρια που πιάνουν… Πρέπει να πιάνουν και να σκοτώνουν περισσότερα απλά και μόνο για να βρουν το ”σωστό” είδος που τις ποσοστώσεις τους επιτρέπουν να κρατήσουν», δήλωσε ο Άλαν Χέιστινγκς, από την οργάνωση Fishing for Leave.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις