Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας ο Βουλγαράκης
ΕΛΛΑΔΑ

Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας ο Βουλγαράκης

Σε βαριά κατάσταση νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας της Κεντρικής Κλινικής Αθηνών από τα μεσάνυχτα ο πρώην υπουργός, κ. Γιώργος Βουλγαράκης. Ο κ. Βουλγαράκης τραυματίστηκε σε τροχαίο ατύχημα και μετά την πολύωρη χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε κρίθηκε “αναγκαία” η μεταφορά στη ΜΕΘ. Ο 58χρονος πολιτικός το μεσημέρι της Τρίτης παρασύρθηκε από αυτοκίνητο έξω από το […]

Σε βαριά κατάσταση νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας της Κεντρικής Κλινικής Αθηνών από τα μεσάνυχτα ο πρώην υπουργός, κ. Γιώργος Βουλγαράκης.

Ο κ. Βουλγαράκης τραυματίστηκε σε τροχαίο ατύχημα και μετά την πολύωρη χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε κρίθηκε “αναγκαία” η μεταφορά στη ΜΕΘ.

Ο 58χρονος πολιτικός το μεσημέρι της Τρίτης παρασύρθηκε από αυτοκίνητο έξω από το Ζάππειο, στη λεωφόρο Βασιλίσσσης Όλγας και τραυματίστηκε στο δεξί πόδι και στο δεξί χέρι.

Διακομίστηκε στην Κεντρική Κλινική Αθηνών όπου οι γιατροί διέγνωσαν συντριπτικό επιπλεγμένο κάταγμα δεξιάς κνήμης και περόνης καθώς και κάκωση δεξιάς άκρας χειρός.

Η επέμβαση κράτησε πέντε ώρες.

Τα σπασμένα οστά είχαν μετακινηθεί και δεν μπορούσαν να συναντιούνται στην νοητή ή πραγματική ευθεία τους.

Οι γιατροί για να αποκλείσουν κάποια επιπλοκή στο πόδι, έκριναν επιβεβλημένη την εισαγωγή του κ. Βουλγαράκη στη ΜΕΘ.

Διαβάστε ακόμη:

Αδιανόητη τραγωδία στην άσφαλτο- Πέντε νεκροί σε μια μέρα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις