Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Βανδαλισμός σε τουρκική τράπεζα
ΕΛΛΑΔΑ

Βανδαλισμός σε τουρκική τράπεζα

Επίθεση με πέτρες σημειώθηκε την Τρίτη σε υποκατάστημα της τουρκικής τράπεζας Ziraat Bank στην Κομοτηνή. Η επίθεση πραγματοποιήθηκε από ομάδα περίπου 25 αντιεξουσιαστών. Τα άτομα βανδάλισαν το υποκατάστημα πετώντας πέτρες στη τζαμαρία του υποκαταστήματος προκαλώντας σοβαρές ζημιές, σύμφωνα με ρεπορτάζ του τουρκικού πρακτορείου Anadolu. Την ώρα της επίθεσης η τράπεζα δεν λειτουργούσε. Διαβάστε ακόμη: Απίστευτης […]

Επίθεση με πέτρες σημειώθηκε την Τρίτη σε υποκατάστημα της τουρκικής τράπεζας Ziraat Bank στην Κομοτηνή.

Η επίθεση πραγματοποιήθηκε από ομάδα περίπου 25 αντιεξουσιαστών.

Τα άτομα βανδάλισαν το υποκατάστημα πετώντας πέτρες στη τζαμαρία του υποκαταστήματος προκαλώντας σοβαρές ζημιές, σύμφωνα με ρεπορτάζ του τουρκικού πρακτορείου Anadolu.

Την ώρα της επίθεσης η τράπεζα δεν λειτουργούσε.

Διαβάστε ακόμη:

Απίστευτης αγριότητας καταστροφή σε δημοτικά λεωφορεία

Το Anadolu αναφέρει ότι η ομάδα, η οποία κρατούσε χαρτιά που ανέγραφαν «είμαστε με το YPG», επιχείρησε να προσεγγίσει και το τουρκικό προξενείο.

Οι δράστες αποκόπηκαν από τους διαδηλωτές στην κεντρική πλατεία της Κομοτηνής, με το τουρκικό μέσο να αναφέρει ότι «αντικυβερνητικοί αναρχικοί» πετούσαν χαρτιά με μηνύματα υπέρ των Κούρδων.

Όταν έφτασε η ΕΛΑΣ η ομάδα είχε αποχωρήσει και δεν έγινε καμία προσαγωγή.

Το τουρκικό πρακτορείο φιλοξενεί δηλώσεις του βοηθού επικεφαλής της ασφάλειας Κομοτηνής, Νίκου Μαυρογιάννη, ο οποίος υποστήριξε ότι έχει ξεκινήσει έρευνα, αλλά οι ταυτότητες των δραστών δεν μπορούν να καθοριστούν, καθώς είχαν καλύψει τα πρόσωπά τους. Ωστόσο, θα εξεταστεί το υλικό από τις κάμερες.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις