Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

26

Νοεμβρίου 2022

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Απίστευτης αγριότητας καταστροφή σε δημοτικά λεωφορεία
ΕΛΛΑΔΑ

Απίστευτης αγριότητας καταστροφή σε δημοτικά λεωφορεία

Βανδαλισμούς και στα τρία λεωφορεία της δημοτικής συγκοινωνίας του Δήμου Νέας Ιωνίας πραγματοποίησαν άγνωστοι στο γκαράζ του δήμου το περασμένο Σαββατοκύριακο. Όπως καταγγέλλει ο Δήμος Ν. Ιωνίας, το πρωί της Δευτέρας (19/3), όταν οι οδηγοί πήγαν στο γκαράζ να παραλάβουν τα λεωφορεία διαπίστωσαν ότι άγνωστοι προέβησαν σε «απίστευτους βανδαλισμούς» και στα τρία λεωφορεία που διαθέτει […]

Βανδαλισμούς και στα τρία λεωφορεία της δημοτικής συγκοινωνίας του Δήμου Νέας Ιωνίας πραγματοποίησαν άγνωστοι στο γκαράζ του δήμου το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Όπως καταγγέλλει ο Δήμος Ν. Ιωνίας, το πρωί της Δευτέρας (19/3), όταν οι οδηγοί πήγαν στο γκαράζ να παραλάβουν τα λεωφορεία διαπίστωσαν ότι άγνωστοι προέβησαν σε «απίστευτους βανδαλισμούς» και στα τρία λεωφορεία που διαθέτει ο τοπικός δήμος.

Ειδοποιήθηκε η Αστυνομία και η Σήμανση.

Ο δήμος, στη σχετική καταγγελία, κάνει λόγο για «απίστευτης αγριότητας καταστροφή» και ζητά να βρεθούν και να τιμωρηθούν οι ένοχοι.

Παράλληλα, ζητά την κατανόηση των δημοτών «για την ταλαιπωρία που θα υποστούν» για το χρονικό διάστημα μέχρι να επισκευαστούν τα οχήματα και να αρχίσουν και πάλι τα δρομολόγια.

Διαβάστε ακόμη:

Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας ο Βουλγαράκης

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις