Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Προετοιμάζεται να μπει στον χώρο του ποδοσφαίρου ο Μπολτ
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Προετοιμάζεται να μπει στον χώρο του ποδοσφαίρου ο Μπολτ

Ο Γιουσέιν Μπολτ μπορεί να περάτωσε τη μυθική καριέρα του στο στίβο, άνοιξε όμως νέο κεφάλαιο στην αθλητική σταδιοδρομία αφού όπως έχει αφήσει να εννοηθεί με τις αναρτήσεις του από την αρχή του χρόνου, συνεχίζει στον χώρο του ποδοσφαίρου. Οι φήμες που θέλουν τον Γιουσέιν Μπολτ να μπαίνει στον χώρο του ποδοσφαίρου έχουν αρχίσει να πληθαίνουν. […]

Ο Γιουσέιν Μπολτ μπορεί να περάτωσε τη μυθική καριέρα του στο στίβο, άνοιξε όμως νέο κεφάλαιο στην αθλητική σταδιοδρομία αφού όπως έχει αφήσει να εννοηθεί με τις αναρτήσεις του από την αρχή του χρόνου, συνεχίζει στον χώρο του ποδοσφαίρου.

Οι φήμες που θέλουν τον Γιουσέιν Μπολτ να μπαίνει στον χώρο του ποδοσφαίρου έχουν αρχίσει να πληθαίνουν. Ο ταχύτερος άνθρωπος του κόσμου έχει δηλώσει πολλές φορές πως όνειρό του είναι ν’ ασχοληθεί επαγγελματικά με τον «βασιλιά των σπορ».

 

Εξαιρετική η Σάκκαρη – «Καθαρίζει» στο Miami Open

 

Δεδομένο είναι ότι θα συμμετάσχει στο ματς φιλανθρωπικού χαρακτήρα που θα γίνει το καλοκαίρι στο Μάντσεστερ. Όμως όπως όλα δείχνουν ο Γιουσέιν Μπολτ θέλει και το κάτι παραπάνω στον χώρο του ποδοσφαίρου όπως αφήνει να εννοηθεί στο βίντεο που ανέβασε.

 

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις