Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Εξαιρετική η Σάκκαρη – «Καθαρίζει» στο Miami Open
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Εξαιρετική η Σάκκαρη – «Καθαρίζει» στο Miami Open

Ιδανικό ξεκίνημα έκανε στο Μαϊάμι η Ελληνίδα τενίστρια, Μαρία Σάκκαρη. Η όμορφη αθλήτρια «καθαρίζει» τις αντιπάλους της στο Miami Open, ξεδιπλώνοντας, για μια ακόμα φορά, τις ικανότητές της. Ξεπερνώντας το εμπόδιο της Αλεκσάντρα Κρούνιτς, προκρίθηκε στον δεύτερο γύρο της Premier Mandatory διοργάνωσης για πρώτη φορά στην καριέρα της. Διαβάστε ακόμα: Ο ISIS «απειλεί» ξανά τον Μέσι (pic) […]

Ιδανικό ξεκίνημα έκανε στο Μαϊάμι η Ελληνίδα τενίστρια, Μαρία Σάκκαρη.

Η όμορφη αθλήτρια «καθαρίζει» τις αντιπάλους της στο Miami Open, ξεδιπλώνοντας, για μια ακόμα φορά, τις ικανότητές της.

Ξεπερνώντας το εμπόδιο της Αλεκσάντρα Κρούνιτς, προκρίθηκε στον δεύτερο γύρο της Premier Mandatory διοργάνωσης για πρώτη φορά στην καριέρα της.

Διαβάστε ακόμα:

Ο ISIS «απειλεί» ξανά τον Μέσι (pic)

Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια, Νο.52 στον κόσμο, νίκησε 7-5, 6-1 σε 87 λεπτά την 25χρονη Σέρβα (Νο.49) και βρίσκει στον δρόμο της την Ανέτ Κονταβέιτ από την Εσθονία, Νο.28 του ταμπλό.

Να σημειωθεί ότι η διάσημη αθλήτρια έφτασε την περασμένη εβδομάδα ως τη φάση των «16» του Indian Wells, όπου ηττήθηκε από τη Ναόμι Οσάκα, νικήτρια του τουρνουά.

Στον αντίποδα, στο τουρνουά των ανδρών, μετέχει και ο Στέφανος Τσιτσιπάς, που θα παίξει αύριο (22/3) στον πρώτο γύρο με τον Ρώσο Ντανίλ Μεντβέντεφ. Επιπλέον, ο Μάρκος Παγδατής θα αντιμετωπίσει τον Αμερικανό Τζάρεντ Ντόναλντσον.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις