Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Πολάκης για Άδωνι: Ούτε ο «Άρχοντας των Δαχτυλιδιών»…
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πολάκης για Άδωνι: Ούτε ο «Άρχοντας των Δαχτυλιδιών»…

Με το γνωστό ύφος σχολίασε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης τα όσα ανέφερε σε συνέντευξη Τύπου ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης σχετικά με το ΚΕΕΛΠΝΟ. Συγκεκριμένα, ο κ. Πολάκης είπε: “Η πολυδιαφημισμένη συνέντευξη τύπου του κ. Γεωργιάδη για αποκαλύψεις της «σκευωρίας» στο ΚΕΕΛΠΝΟ εξελίχθηκε σε μυθιστόρημα φαντασίας τύπου Άρχοντας των δαχτυλιδιών”. Δεν αξίζει […]

Με το γνωστό ύφος σχολίασε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης τα όσα ανέφερε σε συνέντευξη Τύπου ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης σχετικά με το ΚΕΕΛΠΝΟ.

Συγκεκριμένα, ο κ. Πολάκης είπε: “Η πολυδιαφημισμένη συνέντευξη τύπου του κ. Γεωργιάδη για αποκαλύψεις της «σκευωρίας» στο ΚΕΕΛΠΝΟ εξελίχθηκε σε μυθιστόρημα φαντασίας τύπου Άρχοντας των δαχτυλιδιών”.

Δεν αξίζει ούτε να διαψεύσουμε τα όσα ακούστηκαν για “το στικάκι που έπεσε κατά τη μεταφορά κούτας και βρέθηκε από υπάλληλο που φοβάται για τη ζωή του”».

Ο Άδωνις καταγγέλλει τον Πολάκη: Είναι η πρώτη φορά μετά τη μεταπολίτευση που γίνεται αυτό

«Κατανοούμε το πανικό του», προσθέτει ο κ. Πολάκης, «καθώς οι έλεγχοι για το ΚΕΕΛΠΝΟ ολοκληρώνονται και οι αποκαλύψεις για τη Novartis και τις εντολές Φρουζή που υλοποιήθηκαν από τον κ.Γεωργιάδη παίρνουν την μορφή χιονοστιβάδας. Τα υπόλοιπα αύριο στην εξεταστική επιτροπή της Βουλής».

Υπενθυμίζεται πως ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας καταγγέλλει αλλοίωση του πρωτοκόλλου στο ΚΕΕΛΠΝΟ προκειμένου να ενοχοποιηθούν οι πολιτικοί αντίπαλοι του ΣΥΡΙΖΑ.

Σε έκτακτη συνέντευξη τύπου παρουσίασε στοιχεία που περιέχονται σε ένα φλασάκι, που φέρει την ηλεκτρονική υπογραφή του νομικού συμβούλου του οργανισμού. «Τις τελευταίες ημέρες συζητάμε αν η κυβέρνηση αυτή στήνει σκευωρίες για να πλήξει πολιτικούς αντιπάλους. Σήμερα θα το αποδείξω», δήλωσε ο αντιπρόεδρος.

Σύμφωνα με τον Άδωνι Γεωργιάδη αυτό έγινε ύστερα από εντολή του Παύλου Πολάκη, ο οποίος ήθελε, με την εξαφάνιση των εγγράφων, είτε να εμπλέξει σε καταγγελίες τους πολιτικούς του αντιπάλους, είτε να εκβιάζει μέσω facebook.

 

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις