Επεισόδια για τους πλειστηριασμούς – Τραυματίστηκε δημοσιογράφος (pics – vid)

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επεισόδια για τους πλειστηριασμούς – Τραυματίστηκε δημοσιογράφος (pics – vid)

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Σοβαρό τραυματισμό στο μάτι προκάλεσαν χημικά που έριξαν τα ΜΑΤ σε δημοσιογράφο του ΣΚΑΪ, κατά τη διάρκεια των επεισοδίων στη συγκέντρωση κατά των πλειστηριασμών έξω από συμβολαιογραφικό γραφείο στην οδό Σκουφά, στο Κολωνάκι. Από τη ρίψη χημικών, ο δημοσιογράφος Δημήτρης Λάππας τραυματίστηκε στο μάτι. Στη συνέχεια, πήγε στους άνδρες των ΜΑΤ, προκειμένου να ενημερωθεί για τα στοιχεία […]

21.03.2018 | 19:36

Σοβαρό τραυματισμό στο μάτι προκάλεσαν χημικά που έριξαν τα ΜΑΤ σε δημοσιογράφο του ΣΚΑΪ, κατά τη διάρκεια των επεισοδίων στη συγκέντρωση κατά των πλειστηριασμών έξω από συμβολαιογραφικό γραφείο στην οδό Σκουφά, στο Κολωνάκι.

Από τη ρίψη χημικών, ο δημοσιογράφος Δημήτρης Λάππας τραυματίστηκε στο μάτι.

Στη συνέχεια, πήγε στους άνδρες των ΜΑΤ, προκειμένου να ενημερωθεί για τα στοιχεία τους, αλλά δεν έλαβε κάποια απάντηση.

Ένταση σημειώθηκε στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που πραγματοποιούν τα κινήματα κατά των πλειστηριασμών σε συμβολαιογραφικό γραφείο στην οδό Σκουφά, στο Κολωνάκι.

Η ένταση ξεκίνησε όταν αντιπροσωπεία θέλησε να ανέβει στο συμβολαιογραφείο και οι αστυνομικοί τους απέτρεψαν. Υπήρξαν σπρωξίματα, ενώ τα ΜΑΤ έκαναν χρήση χημικών. Μάλιστα, ένας από τους διαδηλωτές προσπάθησε να ξεφουσκώσει τα λάστιχα της κλούβας της αστυνομίας.

Μπροστά… Λαφαζάνης- Κωνσταντοπούλου

«Μεταξύ των εκατοντάδων πλειστηριασμών που γίνονται σήμερα υπενθυμίζουμε, βρίσκεται σε αναστολή πλειστηριασμός α’ κατοικίας για διαμέρισμα 91,9 τ.μ. (σε αναστολή και όχι ματαίωση!» τονίζει η Λαϊκή Ενότητα σε ανακοίνωσή της.

Συνεχίζοντας η ΛΑΕ τονίζει «επειδή ο εντολοδόχος των τραπεζών, ο πρόεδρος του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Εφετείων Αθηνών – Πειραιώς, κ. Γιώργος Ρούσκας παραπληροφορεί, επισυνάπτουμε τα δημόσια έγγραφα που καταμαρτυρούν ότι οι εν λόγω δύο πλειστηριασμοί αφορούν: ημιυπόγειο (48 τ.μ.), με τιμή πρώτης προσφοράς 48.000 ευρώ, το επιτασσόμενο ποσό στις 50.000 ευρώ και τη συνολική απαίτηση στις 233.629 ευρώ και οικόπεδο 500 τ.μ., με τιμή πρώτης προσφοράς στις 30.000 ευρώ και το επιτασσόμενο ποσό στις 40.000 ευρώ».

Καταλήγοντας η ΛΑΕ προσθέτει: «Έχουμε, κ. Ρούσκα, διαφορετική αντίληψη για το δημόσιο συμφέρον. Για εμάς δημόσιο συμφέρον είναι οι ζωές και η υπεράσπιση της περιουσίας του ελληνικού λαού. Για εσάς δημόσιο συμφέρον είναι τα συμφέροντα των τραπεζών και των δανειστών. Δεν θα σας περάσει!».

Παρών και ο Γιάννης Πρωτονοτάριος, ο οποίος υπήρξε καθηγητής του Αλέξη Τσίπρα

 

 

Exit mobile version