ΣΥΡΙΖΑ για Σπανάκη: Να πάρει θέση η ΝΔ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΥΡΙΖΑ για Σπανάκη: Να πάρει θέση η ΝΔ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Ξεκάθαρα ρατσιστική και διχαστική, χαρακτήρισε την ανάρτηση στο Facebook της πρώην αντιδημάρχου Ηρακλείου και στελέχους της Νέας Δημοκρατίας Αθηνάς Σπανάκη. Ο ΣΥΡΙΖΑ τονίζει ότι η πρώην αντιδήμαρχος επέλεξε να εκπέμψει ένα μήνυμα ρατσιστικού μίσους και κάλεσε την Νέα Δημοκρατία να αποδοκιμάσει συμπεριφορές τέτοιου είδους. Η Αθηνά Σπανάκη έκανε μία ανάρτηση στο Facebook, με την οποία έβαλε στο […]

20.03.2018 | 20:00

Ξεκάθαρα ρατσιστική και διχαστική, χαρακτήρισε την ανάρτηση στο Facebook της πρώην αντιδημάρχου Ηρακλείου και στελέχους της Νέας Δημοκρατίας Αθηνάς Σπανάκη.

Ο ΣΥΡΙΖΑ τονίζει ότι η πρώην αντιδήμαρχος επέλεξε να εκπέμψει ένα μήνυμα ρατσιστικού μίσους και κάλεσε την Νέα Δημοκρατία να αποδοκιμάσει συμπεριφορές τέτοιου είδους.

Η Αθηνά Σπανάκη έκανε μία ανάρτηση στο Facebook, με την οποία έβαλε στο στόχαστρό της την αντικαταστάτριά της στην αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Ηρακλείου, η οποία φωτογραφήθηκε με προσφυγοπούλες που φιλοξενούνται στις δομές του ΟΗΕ στο Ηράκλειο.

Κι άλλη ανάρτηση «πονοκέφαλος» για τη Νέα Δημοκρατία

«Δυστυχώς με τις φωτογραφίες ούτε τα προσφυγάκια θα σωθούν από τη θάλασσα και την πείνα ούτε τα Ελληνάκια από τα μαζεμένα χτυπήματα της πονεμένης μας Ελλάδας», ανέφερε στην ανάρτηση, ενώ κάλεσε τη διάδοχό της, αν έχει τα κότσια, να ανεβάσει μια φωτογραφία της Ελλάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ:

Η ανάρτηση της πρώην αντιδημάρχου Ηρακλείου και στελέχους της Νέας Δημοκρατίας, Αθηνάς Σπανάκη, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με την οποία κατηγορεί την αντιδήμαρχο της πόλης επειδή φωτογραφήθηκε με γυναίκες πρόσφυγες, είναι ξεκάθαρα ρατσιστική και διχαστική.

Λίγες ώρες μετά το τραγικό ναυάγιο στο Αγαθονήσι, το οποίο στοίχισε τη ζωή 16 ανθρώπων, ανάμεσα στους οποίους υπήρχαν και παιδιά, η Αθ. Σπανάκη επέλεξε να εκπέμψει ένα μήνυμα ρατσιστικού μίσους.

Η ηγεσία της ΝΔ οφείλει να πάρει ξεκάθαρη θέση και να αποδοκιμάσει συμπεριφορές τέτοιου είδους.

 

Exit mobile version