Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Ο Άδωνις καταγγέλλει τον Πολάκη: Είναι η πρώτη φορά μετά τη μεταπολίτευση που γίνεται αυτό
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Άδωνις καταγγέλλει τον Πολάκη: Είναι η πρώτη φορά μετά τη μεταπολίτευση που γίνεται αυτό

Σοβαρότατες καταγγελίες Άδωνι – Κάνει λόγο για αλλοίωση στοιχείων και αφαίρεση εγγράφων Ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας καταγγέλλει αλλοίωση του πρωτοκόλλου στο ΚΕΕΛΠΝΟ προκειμένου να ενοχοποιηθούν οι πολιτικοί αντίπαλοι του ΣΥΡΙΖΑ. Σε έκτακτη συνέντευξη τύπου παρουσίασε στοιχεία που περιέχονται σε ένα φλασάκι, που φέρει την ηλεκτρονική υπογραφή του νομικού συμβούλου του οργανισμού. «Τις τελευταίες ημέρες συζητάμε […]

Σοβαρότατες καταγγελίες Άδωνι – Κάνει λόγο για αλλοίωση στοιχείων και αφαίρεση εγγράφων

Ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας καταγγέλλει αλλοίωση του πρωτοκόλλου στο ΚΕΕΛΠΝΟ προκειμένου να ενοχοποιηθούν οι πολιτικοί αντίπαλοι του ΣΥΡΙΖΑ.

Σε έκτακτη συνέντευξη τύπου παρουσίασε στοιχεία που περιέχονται σε ένα φλασάκι, που φέρει την ηλεκτρονική υπογραφή του νομικού συμβούλου του οργανισμού. «Τις τελευταίες ημέρες συζητάμε αν η κυβέρνηση αυτή στήνει σκευωρίες για να πλήξει πολιτικούς αντιπάλους. Σήμερα θα το αποδείξω», δήλωσε ο αντιπρόεδρος.

Σύμφωνα με τον Άδωνι Γεωργιάδη αυτό έγινε ύστερα από εντολή του Παύλου Πολάκη, ο οποίος ήθελε, με την εξαφάνιση των εγγράφων, είτε να εμπλέξει σε καταγγελίες τους πολιτικούς του αντιπάλους, είτε να εκβιάζει μέσω facebook.

Γεωργιάδης: «Ο Τσίπρας προσπαθεί να απειλήσει δικαστικό για τη Novartis» (vid)

Ο κ. Γεωργιάδης ζήτησε από τη γενική επιθεωρήτρια Δημητρα Παπασπύρου και την εισαγγελέα Διαφθοράς Ελένη Τουλουπάκη, στις οποίες έχουν φτάσει τα στοιχεία, να κάνουν έρευνα.

Τόνισε ότι είναι η πρώτη φορά στη μεταπολίτευση που κυβέρνηση προσπάθησε να αλλοιώσει στοιχεία για πλήξει τους πολιτικούς της αντιπάλους.

Επίσης εξέφρασε την εμπιστοσύνη του στη Δικαιοσύνη, σημειώνοντας ότι δεν θα φοβηθεί κάποιος να προχωρήσει επειδή εμπλέκονται εν ενεργεία κυβερνητικά στελέχη.

«Ο Παύλος Πολακης ξεκίνησε μια υπόθεση πλήττοντας εμένα και την οικογένεια μου, που αφορά και 23 προσλήψεις στο ΚΕΕΛΠΝΟ οι οποίες  δεν ήταν παράνομες».

ΠΟΕΔΗΝ: Δεν είναι η πρώτη φορά που βολεύει δικούς του ο Πολάκης

Σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο της ΝΔ, «μόλις  προχθές μάθαμε ότι στο πρωτόκολλο του ΚΕΛΠΝΟ  δεν υπάρχει η απόφαση που αποδεικνύει ότι όλες οι καταγγελίες εναντίον μου ήταν ψευδείς».

«Τι είχε το φλασάκι;», αναρωτήθηκε ο κ. Γεωργιαδης και συνέχισε: «το ανατριχιαστικό στοιχείο ότι έχουν στήσει αλλοίωση του πρωτοκόλλου».

Όπως δήλωσε ο κ. Γεωργιαδης δόθηκαν οκτώ εκατ. ευρώ στην εταιρεία φύλαξης, η οποία έπρεπε να είχε απομακρυνθεί, γιατί αλλοίωνε το πρωτόκολλο και ισχυρίστηκε ότι την έπιασαν επ’ αυτοφώρω να αλλοιώνει.

«Περιμένω από την επιθεωρήτρια δημόσιας διοίκησης κ. Παπασπύρου να κάνει τη δουλειά της, αλλά και από την εισαγγελέα διαφθοράς κ. Τουλουπακη».

Η Παπασπύρου επιβεβαιώνει τις σοβαρές καταγγελίες Γεωργιάδη

Όπως είπε ο κ. Γεωργιαδης η κ. Παπασπύρου έχει δηλώσει ότι από τις 12 Δεκεμβρίου θα στείλει κλιμάκιο για έλεγχο και σήμερα έχουμε Μάρτιο και δεν έχει πάει ακόμα. «Και μπουσουλώντας θα είχε φτάσει», συμπλήρωσε.

Μιλώντας μάλιστα στο mononews είπε ότι: «Mε τις αποκαλύψεις αυτές θα κλείσω τον Πολάκη στην φυλακή».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις