Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ / Αλαλούμ με το “Εξοικονομώ κατ’ οίκον ΙΙ”
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Αλαλούμ με το “Εξοικονομώ κατ’ οίκον ΙΙ”

Αλαλούμ με το “Εξοικονομώ κατ’ οίκον ΙΙ”. Μετά από αναβολές, το σύστημα παρουσίασε εκ νέου προβλήματα. Ο πρόεδρος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας ζητά νέα αναβολή. Ο Γιώργος Στασινός  σημειώνει πως «τα προβλήματα με το πληροφοριακό σύστημα του νέου «εξοικονομώ κατ΄οίκον ΙΙ» συνεχίζονται και σήμερα. Ζητώ από τον Υπουργό ΠΕΝ, όπως την προηγούμενη εβδομάδα αποδέχθηκε την […]

Αλαλούμ με το “Εξοικονομώ κατ’ οίκον ΙΙ”.

Μετά από αναβολές, το σύστημα παρουσίασε εκ νέου προβλήματα.

Ο πρόεδρος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας ζητά νέα αναβολή.

Ο Γιώργος Στασινός  σημειώνει πως «τα προβλήματα με το πληροφοριακό σύστημα του νέου «εξοικονομώ κατ΄οίκον ΙΙ» συνεχίζονται και σήμερα.

Ζητώ από τον Υπουργό ΠΕΝ, όπως την προηγούμενη εβδομάδα αποδέχθηκε την πρόταση μας για αναβολή, μόλις αντιλήφθηκε ότι δεν μπορούσε να γίνει κάτι άλλο με την υπάρχουσα κατάσταση, να εξετάσει και σήμερα τις προτάσεις που του κάνουμε: εκ νέου αναβολή και δοκιμαστική περίοδος.

Τι να κάνουν οι ιδιοκτήτες ακινήτων για το «Εξοικονομώ κατ’ οίκον»

Είναι η μόνη λύση που θα αποκαταστήσει το αίσθημα αδικίας που ήδη υπάρχει και τον εκνευρισμό που επικρατεί.

Παράλληλα καλώ το Υπουργείο να υιοθετήσει και τις άλλες προτάσεις μας και δηλώνω ότι είμαστε στη διάθεση του Υπουργείου να συνδράμουμε για οτιδήποτε χρειάζεται προκειμένου να ομαλοποιηθεί η κατάσταση και να προχωρήσει η ουσιαστική εφαρμογή του προγράμματος εξοικονομώ κατ΄οίκον ΙΙ με όρους διαφάνειας, αποτελεσματικότητας και αισθήματος δικαίου, για την επίτευξη των ενεργειακών στόχων της χώρας» δήλωσε σχετικά ο κ. Στασινός.

 

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις