Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ / «Άνοιγαν αυτοκίνητα» από τη Βούλα ως τη Βουλιαγμένη
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

«Άνοιγαν αυτοκίνητα» από τη Βούλα ως τη Βουλιαγμένη

του Πέτρου Καρσιώτη Στη… σειρά έπαιρναν τα σταθμευμένα αυτοκίνητα στον παραλιακό άξονα και στις περιοχές Βάρης, Βούλας, Βουλιαγμένης. Είτε παραβίαζαν τις κλειδαριές, είτε έσπαγαν τα τζάμια για να μπουν στο εσωτερικό και να αφαιρέσουν ό,τι πολύτιμο είχαν αφήσει οι οδηγοί. Ήρθε, όμως, η ώρα που οι δράστες-«πονοκέφαλος» για ιδιοκτήτες αυτοκινήτων και Αστυνομία πιάστηκαν επ’ αυτοφώρω […]

του Πέτρου Καρσιώτη

Στη… σειρά έπαιρναν τα σταθμευμένα αυτοκίνητα στον παραλιακό άξονα και στις περιοχές Βάρης, Βούλας, Βουλιαγμένης. Είτε παραβίαζαν τις κλειδαριές, είτε έσπαγαν τα τζάμια για να μπουν στο εσωτερικό και να αφαιρέσουν ό,τι πολύτιμο είχαν αφήσει οι οδηγοί. Ήρθε, όμως, η ώρα που οι δράστες-«πονοκέφαλος» για ιδιοκτήτες αυτοκινήτων και Αστυνομία πιάστηκαν επ’ αυτοφώρω την ώρα που επιχειρούσαν να «ανοίξουν» οχήματα στα Λιμανάκια της Βουλιαγμένης. Πρόκειται για έναν 20χρονο Αλγερινό και έναν 26χρονο Τυνήσιο. Όπως προέκυψε από την έρευνα των αστυνομικών Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης, οι δράστες, από τον περασμένο Φεβρουάριο προέβαιναν συστηματικά σε διαρρήξεις σταθμευμένων αυτοκινήτων.

Με τον έναν η τον άλλον τρόπο, εισέρχονταν στο εσωτερικό τους και αφαιρούσαν χρήματα, ηλεκτρονικές συσκευές, έγγραφα και τιμαλφή. Μέχρι στιγμής, έχουν εξιχνιασθεί δεκατέσσερις περιπτώσεις κλοπών από οχήματα, σε διάφορες περιοχές των Νοτίων Προαστίων, Βάρη, Βούλα, Βουλιαγμένη και Βάρκιζα. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τους παρέπεμψε σε Τακτικό Ανακριτή.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις