Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / 3 απίστευτες χρήσεις της μαγειρικής σόδας
PLUS

3 απίστευτες χρήσεις της μαγειρικής σόδας

Η μαγειρική  σόδα μπορεί να κάνει θαύματα όχι μόνο, όταν την χρησιμοποιείτε στη μαγειρική, αλλά και σε άλλες ενέργειες. Διαβάστε 3 διαφορετικές χρήσεις της μαγειρικής σόδας. Καθαρίστε τα ασημένια σας κοσμήματα Κάντε τα ασημένια αντικείμενα και τα κοσμήματά σας να λάμπουν. Φτιάξτε ένα διάλυμα με 3 κ.σ. μαγειρική σόδα και 1 κ.σ. νερό. Απλώστε το με […]

Η μαγειρική  σόδα μπορεί να κάνει θαύματα όχι μόνο, όταν την χρησιμοποιείτε στη μαγειρική, αλλά και σε άλλες ενέργειες. Διαβάστε 3 διαφορετικές χρήσεις της μαγειρικής σόδας.

Καθαρίστε τα ασημένια σας κοσμήματα

Κάντε τα ασημένια αντικείμενα και τα κοσμήματά σας να λάμπουν. Φτιάξτε ένα διάλυμα με 3 κ.σ. μαγειρική σόδα και 1 κ.σ. νερό. Απλώστε το με ένα πανί και αρχίστε να τρίβετε με τα δάχτυλα σας την επιφάνεια του κοσμήματος μέχρι να καθαρίσει.

Βοήθησε τη NASA με τον πιο απλό τρόπο!

 

Εξαφανίστε τη μυρωδιά της μούχλας

Προστατεύστε τα σεντόνια και τις πετσέτες σας από τη μυρωδιά της μούχλας και του κλειστού χώρου που δεν ανανεώνεται με φρέσκο αέρα τοποθετώντας ένα ανοιχτό κουτί μαγειρικής σόδας μέσα στο συρτάρι ή το ντουλάπι σας.

Καθαρίστε τους τοίχους από κηρομπογιές

Σε περίπτωση που χρειαστεί να καθαρίσετε τους τοίχους από τις κηρομπογιές των παιδιών να ξέρετε ότι μπορείτε να τα καταφέρετε πολύ εύκολα, χωρίς να χρειαστεί να τους βάψετε ξανά. Απλά, χρησιμοποιήστε ένα βρεγμένο σφουγγάρι πασπαλισμένο με μαγειρική σόδα με το οποίο θα τρίψετε ελαφρά τους τοίχους. Έτσι θα καθαρίσετε και τους βρώμικους τοίχους της βεράντας σας!

Το παιχνίδι που… σαρώνει στα κινητά! Έχει πάνω από 1 δισ. downloads (vids)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις