Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Εργασία και χαρά, σημαίνει ακριβώς αυτό (pics)
PLUS

Εργασία και χαρά, σημαίνει ακριβώς αυτό (pics)

Στις μέρες μας και στη χώρα μας, όπου η εύρεση εργασίας είναι ένας «ιδεατός στόχος», το «ιδανικό» εργασιακό περιβάλλον φαντάζει ως περιττή πολυτέλεια. Ωστόσο, η παραμονή μας στην εργασία, η αποτελεσματικότητά μας, ακόμη και η υγεία μας εξαρτώνται και από τις συνθήκες που αντιμετωπίζουμε στο εργασιακό μας περιβάλλον. Οι δημόσιες τουαλέτες στο Τόκιο θυμίζουν… έργα […]

Στις μέρες μας και στη χώρα μας, όπου η εύρεση εργασίας είναι ένας «ιδεατός στόχος», το «ιδανικό» εργασιακό περιβάλλον φαντάζει ως περιττή πολυτέλεια. Ωστόσο, η παραμονή μας στην εργασία, η αποτελεσματικότητά μας, ακόμη και η υγεία μας εξαρτώνται και από τις συνθήκες που αντιμετωπίζουμε στο εργασιακό μας περιβάλλον.

Οι δημόσιες τουαλέτες στο Τόκιο θυμίζουν… έργα τέχνης!

Παρακάτω είναι τα πιο παιχνιδιάρικα γραφεία που υιοθετούν διάφορες εταιρίες για να εμπνέουν τους εργαζόμενους και κάνουν τη ρήση «εργασία και χαρά» να βρίσκει την απόλυτη εφαρμογή της.

Ποιος δεν θα ήθελε να κάνει meeting πάνω σε μια αιώρα; Τα παρακάτω γραφεία έχουν δημιουργηθεί με φαντασία αλλά και αγάπη για τους εργαζόμενους.

1. Αρχιτεκτονικό γραφείο Maison NW, Παρίσι

2. Σχεδιαστικό γραφείο Sandman, Ηνωμένο Βασίλειο

3. Design Company Christopher Duffy, Λονδίνο

4. Bastard Store, Milano

5. White Mountain Office, Στοκχόλμη

6. Inventionland, ΗΠΑ

7. Good Technology, Λονδίνο

8. Microsoft, Βιέννη

9. Lego Company, Δανία

10. Αρχιτεκτονικό γραφείο Selgas Cano, Μαδρίτη

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις