Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Η “καυτή” Καμπάεβα πήγε να ψηφίσει αλλά αρνήθηκε να πει… ποιον! (pics)
ΚΟΣΜΟΣ

Η “καυτή” Καμπάεβα πήγε να ψηφίσει αλλά αρνήθηκε να πει… ποιον! (pics)

Οι φήμες πως έχει πάρει τα μυαλά του Πούτιν, δίνουν και παίρνουν. Ο λόγος, για την Αλίνα Καμπάεβα που για τους Ρώσους είναι η αγαπημένη του Ρώσου προέδρου. Η καλλονή, χθες άσκησε το εκλογικό της δικαίωμα αρνούμενη να πει ποιον ψήφισε αν και ξεκαθάρισε πως… «θα κερδίσει σίγουρα». «Χτύπα πρώτος»: Ο πανίσχυρος Πούτιν και πάλι […]

Οι φήμες πως έχει πάρει τα μυαλά του Πούτιν, δίνουν και παίρνουν.

Ο λόγος, για την Αλίνα Καμπάεβα που για τους Ρώσους είναι η αγαπημένη του Ρώσου προέδρου.

Η καλλονή, χθες άσκησε το εκλογικό της δικαίωμα αρνούμενη να πει ποιον ψήφισε αν και ξεκαθάρισε πως… «θα κερδίσει σίγουρα».

«Χτύπα πρώτος»: Ο πανίσχυρος Πούτιν και πάλι στο τιμόνι (pics-vid)

Η πανέμορφη 34χρονη πρώην αθλήτρια έφθασε μόνη της σε ένα εκλογικό τμήμα της Μόσχας και μάλιστα, φορούσε ένα χρυσό δαχτυλίδι.

To ντοκιμαντέρ που περιμένουν όλοι: Για πρώτη φορά ο Πούτιν παραδέχεται πως έχει εγγόνια (vid)

Έδωσε το ρωσικό της διαβατήριο σε μία εκλογική υπάλληλο που την επέπληξε: «Σας περιμένουμε, σας περιμένουμε… και δεν ερχόσασταν» επικρίνοντάς της για το γεγονός ότι δεν ψήφισε στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές.

Η Καμπάεβα, που είναι 31 χρόνια νεότερη του Πούτιν, ζήτησε από την υπάλληλο να της θυμίσει πού πρέπει να ρίξει την ψήφο της.

Το Κρεμλίνο αρνείται πως η πρώην χρυσή ολυμπιονίκης είναι η κρυφή Πρώτη Κυρία, όμως έχουν ήδη «βουίξει» τα δημοσιεύματα ακόμη και για την ύπαρξη τουλάχιστον ενός παιδιού.

Η Καμπάεβα, δεν έχει εμφανιστεί δημόσια με κανέναν σύντροφο εδώ και μια δεκαετία.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις