Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / “Βόμβες” μηχανικού για τη μοιραία πτήση MH370
ΚΟΣΜΟΣ

“Βόμβες” μηχανικού για τη μοιραία πτήση MH370

Ένα βήμα από τα συντρίμμια της πτήσης MH370; Αυστραλός μηχανικός υποστηρίζει ότι εντόπισε τη μοιραία πτήση MH370 της Malaysia Airlines με τη βοήθεια του Google Earth. Ο Peter McMahon χρησιμοποίησε το Google Earth για να εντοπίσει τα συντρίμμια της πτήσης που εξαφανίστηκε το 2014. Η πτήση πραγματοποιούσε δρομολόγιο από την Κουάλα Λουμπούρ προς το Πεκίνο […]

Ένα βήμα από τα συντρίμμια της πτήσης MH370;

Αυστραλός μηχανικός υποστηρίζει ότι εντόπισε τη μοιραία πτήση MH370 της Malaysia Airlines με τη βοήθεια του Google Earth.

Ο Peter McMahon χρησιμοποίησε το Google Earth για να εντοπίσει τα συντρίμμια της πτήσης που εξαφανίστηκε το 2014.

Η πτήση πραγματοποιούσε δρομολόγιο από την Κουάλα Λουμπούρ προς το Πεκίνο με 239 επιβαίνοντες.

Τα συντρίμμια της πτήσης, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του, βρίσκονται 16 χιλιόμετρα νότια του Round Island, περίπου 22,5 χιλιόμετρα βόρεια του Μαυρίκιου.

Ο McMahon λέει πως οι Αμερικανοί αξιωματούχοι αρνούνταν να πραγματοποιήσουν έρευνες σε αυτή την περιοχή και πως κρατούν μυστικά.

Αρχίζουν ξανά οι έρευνες για το αεροσκάφος της Malaysia Airlines

«Έχουν εξασφαλίσει ότι όλες οι πληροφορίες που συγκεντρώθηκαν έχουν κρατηθεί κρυφές από το κοινό. Ακόμα και από την κυβέρνηση, αλλά γιατί. Δεν θέλουν να βρεθεί επειδή είναι γεμάτο τρύπες από σφαίρες. Με την ανεύρεση της πτήσης θα άνοιγε νέα έρευνα».

Τα συντρίμμια του αεροπλάνου της μοιραίας πτήσης MH370 είναι γεμάτα τρύπες από σφαίρες, υποστηρίζει.

Ο μηχανικός έστειλε τις πληροφορίες στο Australian Transport and Safety Bureau όπου δεν μπόρεσαν να αποκλείσουν το ενδεχόμενο ότι δεν πρόκειται για το μοιραίο αεροπλάνο.

Η επικρατούσα θεωρία για τη μοιραία πτήση MH370 θέλει το αεροπλάνο να συνετρίβη στον Ινδικό Ωκεανό περίπου 6 ώρες μετά την απογείωσή του.

Οι εικόνες από τα ραντάρ έδειξαν ότι η πτήση άλλαξε ξαφνικά πορεία μέσα σε λιγότερα από 60 λεπτά μετά την απογείωσή της και την εξαφάνισή της από τα ραντάρ.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις