Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Βόμβα σε πολυκατοικία – Έσπασαν τα τζάμια μέχρι και τον τρίτο όροφο!
ΕΛΛΑΔΑ

Βόμβα σε πολυκατοικία – Έσπασαν τα τζάμια μέχρι και τον τρίτο όροφο!

Βόμβα σε ακάλυπτο χώρο πολυκατοικίας στα Πατήσια πέταξαν άγνωστοι, με την ΕΛ.ΑΣ να έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, στις 21:40 το βράδυ της Κυριακής (18/3), έντρομοι οι ένοικοι και οι γείτονες σε πολυκατοικία στην οδό Γρ. Λαμπράκη στα Πατήσια έσπευσαν να κρυφτούν όταν σημειώθηκε έκρηξη. Άγνωστοι δράστες πέταξαν έναν αυτοσχέδιο μηχανισμό από ένα μπιτόνι εύφλεκτο […]

Βόμβα σε ακάλυπτο χώρο πολυκατοικίας στα Πατήσια πέταξαν άγνωστοι, με την ΕΛ.ΑΣ να έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, στις 21:40 το βράδυ της Κυριακής (18/3), έντρομοι οι ένοικοι και οι γείτονες σε πολυκατοικία στην οδό Γρ. Λαμπράκη στα Πατήσια έσπευσαν να κρυφτούν όταν σημειώθηκε έκρηξη.

Άγνωστοι δράστες πέταξαν έναν αυτοσχέδιο μηχανισμό από ένα μπιτόνι εύφλεκτο υγρό στο οποίο είχαν επικολλήσει δύο μεγάλες κροτίδες, στον ακάλυπτο χώρο της πολυκατοικίας.

Διαβάστε ακόμα:

Άνδρας εισέβαλε σε ξενώνα κρατώντας κυνηγετικό όπλο

Από το ωστικό κύμα έσπασαν τα τζάμια των διαμερισμάτων μέχρι και τον τρίτο όροφο του κτιρίου. Τώρα η ΕΛ.ΑΣ εκτός από τους δράστες αναζητά και τον στόχο.

Προς το παρόν, δεν προκύπτει κάποιο στοιχείο από το προφίλ των ενοίκων που θα μπορούσε να διευκρινίζει για ποιο λόγο σημειώθηκε η επίθεση.

Έτσι, για την ώρα τουλάχιστον, παραμένουν όλα τα ενδεχόμενα ανοικτά ακόμα και αυτά των προσωπικών ή ρατσιστικών κινήτρων.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις