Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / ΠΑΟΚ – ΑΕΚ: Εμμένει ο Κομίνης για το ντέρμπι της Τούμπας
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΠΑΟΚ – ΑΕΚ: Εμμένει ο Κομίνης για το ντέρμπι της Τούμπας

ΠΑΟΚ – ΑΕΚ: Εμμένει σε όσα έχει γράψει στο φύλλο αγώνα ο διαιτητής, Γιώργος Κομίνης, όσο αφορά στο ντέρμπι της Τούμπας. Σύμφωνα με όσα μετέδωσε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου, ο κος Κομίνης δεν αλλάζει τίποτα από όσα αναφέρονται στο φύλλο αγώνα για το παιχνίδι ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ. «Αποφάσισα την κατακύρωση του […]

ΠΑΟΚ – ΑΕΚ: Εμμένει σε όσα έχει γράψει στο φύλλο αγώνα ο διαιτητής, Γιώργος Κομίνης, όσο αφορά στο ντέρμπι της Τούμπας.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου, ο κος Κομίνης δεν αλλάζει τίποτα από όσα αναφέρονται στο φύλλο αγώνα για το παιχνίδι ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ.

«Αποφάσισα την κατακύρωση του γκολ. Προτού ανακοινώσω την απόφαση μου εισήλθε στον αγωνιστικό χώρο βίαια ο κ. Σαββίδης με τη συνοδεία ατόμων της προσωπικής του ασφάλειας και ζητούσε από την ομάδα του να αποχωρήσει από τον αγωνιστικό χώρο», εξέφρασε.

Διαβάστε ακόμα:

Μίχελ: «Λόγω άγχους άλλαξε την απόφαση»

Και συνέχισε: «Κατόπιν, κατευθύνθηκε προς τον εκπρόσωπο της ΑΕΚ κ. Δημητριάδη Βασίλη, τον οποίο απώθησε βίαια. Ταυτόχρονα, ο δηλωθείς τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, κ. Lubos Michel με πλησίασε απειλητικά και μου είπε: ‘‘You are finished today”».

«Μετά από αυτά τα γεγονότα αποφάσισα να εισέλθoυμε στον χώρο των αποδυτηρίων διότι η κατάσταση που επικρατούσε απαγόρευε την ομαλή συνέχιση του αγώνα», συμπλήρωσε.

Έτσι δεν επιρρίπτει καμία ευθύνη στην ΑΕΚ για τη μη ολοκλήρωση του αγώνα (αποδεχόμενος ότι τα μέλη της αποστολής είχαν τρομοκρατηθεί από όσα συνέβησαν).

Οι δύο ΠΑΕ θα λάβουν άμεσα το υπόμνημα του διαιτητή και έχουν προθεσμία 48 ωρών για να παρουσιάσουν εγγράφως τις θέσεις τους.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις