Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Τουρκική εφημερίδα… βλέπει «επιθετικότητα της Ελλάδας»!
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τουρκική εφημερίδα… βλέπει «επιθετικότητα της Ελλάδας»!

Η τουρκική, φιλο-κυβερνητική εφημερίδα Yeni Safak «βλέπει» ελληνικές προκλήσεις λόγω της… νίκης στην Αφρίν. «Οι ”(ξένες) δυνάμεις” ανακαλύπτουν την τουρκική παρουσία και την επιτυχία της καταστροφής τρομοκρατικών δυνάμεων στην Αφρίν και προσπαθούν να προκαλέσουν την Τουρκία», τονίζεται στην εφημερίδα. Σύμφωνα με το προκλητικό δημοσίευμα, η Ελλάδα «για να αυξήσει την ένταση παραβιάζει τα τουρκικά χωρικά ύδατα και παρενοχλεί […]

Η τουρκική, φιλο-κυβερνητική εφημερίδα Yeni Safak «βλέπει» ελληνικές προκλήσεις λόγω της… νίκης στην Αφρίν.

«Οι ”(ξένες) δυνάμεις” ανακαλύπτουν την τουρκική παρουσία και την επιτυχία της καταστροφής τρομοκρατικών δυνάμεων στην Αφρίν και προσπαθούν να προκαλέσουν την Τουρκία», τονίζεται στην εφημερίδα.

Σύμφωνα με το προκλητικό δημοσίευμα, η Ελλάδα «για να αυξήσει την ένταση παραβιάζει τα τουρκικά χωρικά ύδατα και παρενοχλεί τουρκικά αεροσκάφη».

Διαβάστε ακόμα:

Οι Κούρδοι της Αφρίν, απαντούν στον Ερντογάν

Και συνεχίζει: «Η νέα στρατηγική αυτών των ”δυνάμεων” είναι ”να κλιμακωθεί η ένταση” από την Ελλάδα στο Αιγαίο».

Η εφημερίδα αναφέρει πως πίσω από αυτή την «επιθετικότητα της Ελλάδας» βρίσκονται οι συνήθεις ύποπτοι. Και δεν είναι άλλοι από τις Ηνωμένες Πολιτείες, τη Μεγάλη Βρετανία, τα ΗΑΕ, η Ιταλία και το Ισραήλ.

Σημειώνεται πως οι σχέσεις μεταξύ Τουρκίας και Ελλάδας έχουν επιδεινωθεί το τελευταίο διάστημα. Οι «8», οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί και οι φυσικοί πόροι της Κύπρου είναι μερικά από τα σημεία αντιπαράθεσης.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις