Κινητοποίηση της ΕΛΑΣ για την μεθυσμένη οδηγό – “Άφωνοι” με αυτά που είδαν

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κινητοποίηση της ΕΛΑΣ για την μεθυσμένη οδηγό – “Άφωνοι” με αυτά που είδαν

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Δεν το χωρά ο νους αυτό που έγινε το απόγευμα της Κυριακής στη Λαμία. Πρωταγωνίστρια, μια μεθυσμένη μητέρα. Η γυναίκα οδηγούσε μεθυσμένη, η συνοδηγός της ήταν επίσης μεθυσμένη, ενώ στον χώρο αποσκευών του Smart βρισκόντουσαν δύο ανήλικα παιδιά. Η γυναίκα οδηγούσε επικίνδυνα στην Λαμία και πέρασε με κόκκινο τους φωτεινούς σηματοδότες στην διασταύρωση των οδών […]

19.03.2018 | 08:45

Δεν το χωρά ο νους αυτό που έγινε το απόγευμα της Κυριακής στη Λαμία.

Πρωταγωνίστρια, μια μεθυσμένη μητέρα.

Η γυναίκα οδηγούσε μεθυσμένη, η συνοδηγός της ήταν επίσης μεθυσμένη, ενώ στον χώρο αποσκευών του Smart βρισκόντουσαν δύο ανήλικα παιδιά.

Η γυναίκα οδηγούσε επικίνδυνα στην Λαμία και πέρασε με κόκκινο τους φωτεινούς σηματοδότες στην διασταύρωση των οδών Ναυπάκτου και Αμφικτυώνων και στην διασταύρωση των οδών Καβάφη και Αθηνών, στην Νέα Άμπλιανη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του tvstar.gr περίπου στις 16:50, διερχόμενοι οδηγοί είδαν τα παιδιά να είναι στριμωγμένα στο χώρο αποσκευών. Αμέσως ενημέρωσαν την αστυνομία, που όμως είχε μία ακόμη καταγγελία για την συγκεκριμένη κυρία.

Ιδιοκτήτης καταστήματος στο οποίο σταμάτησε για να πάρει μπύρες, κατάλαβε πως δεν ήταν σε θέση να οδηγήσει και επικοινώνησε με της κέντρο της Άμεσης Δράσης.

Νέος ΚΟΚ: Μεγάλες αλλαγές, πρόστιμα, μόνιμη αφαίρεση διπλώματος

Το Κέντρο ενημέρωσε όλα τα περιπολικά για το περιστατικό και διαβίβασε τα στοιχεία του αυτοκινήτου.

Το αυτοκίνητο εντοπίστηκε λίγη ώρα αργότερα στην εθνική οδό Λαμίας – Αθηνών στο 117ο χιλιόμετρο στο ρεύμα προς την Αθήνα από τους αστυνομικούς του Β΄ Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Φθιώτιδας. Οι αστυνομικοί δεν μπορούσαν να πιστέψουν πού είχε βάλει η γυναίκα τα παιδιά της.

Όπως αποδείχθηκε οι δύο γυναίκες είναι 35 ετών, Ρωσικής υπηκοότητας και διαμένουν στην Λαμία.

Η οδηγός αρνήθηκε να υποβληθεί σε έλεγχο αλκοτέστ και οι αστυνομικοί ενημέρωσαν τον εισαγγελέα.

Με εντολή του η οδηγός συνελήφθη και θα οδηγηθεί ενώπιον της δικαιοσύνης προκειμένου να απολογηθεί.

Η «καμπάνα» για την 35χρονη θα είναι βαριά.

Exit mobile version