Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Βαποράκι… ετών 12
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βαποράκι… ετών 12

Κοριτσάκι σε ρόλο διακινητή ναρκωτικών Μια 12χρονη εντοπίστηκε από τους σωφρονιστικούς υπαλλήλους των φυλακών Νιγρίτας να προσπαθεί να περάσει στη φυλακή μια συσκευασία με 190 χάπια το περασμένο Σάββατο. Το παιδί επρόκειτο να επισκεφθεί τον πατέρα του που κρατείται στην Νιγρίτα Σερρών. Αδίστακτος άντρας έκανε βαποράκι την μητέρα του Όπως αναφέρει το υπουργείο «σε κανονικό […]

Κοριτσάκι σε ρόλο διακινητή ναρκωτικών

Μια 12χρονη εντοπίστηκε από τους σωφρονιστικούς υπαλλήλους των φυλακών Νιγρίτας να προσπαθεί να περάσει στη φυλακή μια συσκευασία με 190 χάπια το περασμένο Σάββατο.

Το παιδί επρόκειτο να επισκεφθεί τον πατέρα του που κρατείται στην Νιγρίτα Σερρών.

Αδίστακτος άντρας έκανε βαποράκι την μητέρα του

Όπως αναφέρει το υπουργείο «σε κανονικό έλεγχο εισόδου που πραγματοποιήθηκε από γυναίκα εξωτερική φρουρό εντοπίστηκε στην ανήλικη η ανωτέρω συσκευασία η οποία παραδόθηκε στην αστυνομία για περαιτέρω έλεγχο».

Μαθήτρια διακινούσε ναρκωτικά

Το Υπουργείο Δικαιοσύνης υπογραμμίζει στην ανακοίνωση του ότι «εκφράζει τα συγχαρητήριά του στους υπαλλήλους για την εγρήγορση και την ευσυνειδησία που επέδειξαν στην άσκηση των καθηκόντων τους και δηλώνει την αποφασιστικότητά του για την πάταξη κάθε φαινομένου παρανομίας στις φυλακές».

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις