Επίθεση ΝΔ στην κυβέρνηση για τις αποκαλύψεις περί Σαββίδη

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Επίθεση ΝΔ στην κυβέρνηση για τις αποκαλύψεις περί Σαββίδη

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

«Μετρ» της διαπλοκής χαρακτηρίζει τον Αλέξη Τσίπρα το γραφείο Τύπου της ΝΔ, επικαλούμενο αποκαλύψεις στον Τύπο. Δημοσιεύματα ανέφεραν πως ο Ιβάν Σαββίδης, είχε διαδοχικές συναντήσεις στο Μαξίμου προκειμένου να παράσχει στήριξη στην κυβέρνηση, επενδύοντας σε συγκεκριμένα ΜΜΕ». Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείο τύπου της ΝΔ αναφέρει: «Μετά τις αποκαλύψεις στον Τύπο το τελευταίο […]

18.03.2018 | 17:33

«Μετρ» της διαπλοκής χαρακτηρίζει τον Αλέξη Τσίπρα το γραφείο Τύπου της ΝΔ, επικαλούμενο αποκαλύψεις στον Τύπο.

Δημοσιεύματα ανέφεραν πως ο Ιβάν Σαββίδης, είχε διαδοχικές συναντήσεις στο Μαξίμου προκειμένου να παράσχει στήριξη στην κυβέρνηση, επενδύοντας σε συγκεκριμένα ΜΜΕ».

Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείο τύπου της ΝΔ αναφέρει:

«Μετά τις αποκαλύψεις στον Τύπο το τελευταίο διήμερο, ο κ. Τσίπρας μπορεί κάλλιστα να διεκδικήσει τον τίτλο του “μετρ της διαπλοκής”.

Ο άλλοτε εκλεκτός της κυβέρνησης και νυν “αποδιοπομπαίος τράγος” της, Ιβάν Σαββίδης, φέρεται να είχε διαδοχικές συναντήσεις στο Μαξίμου προκειμένου να παράσχει στήριξη στην Κυβέρνηση επενδύοντας σε συγκεκριμένα Μ.Μ.Ε..

Ο δε κ. Φλαμπουράρης φέρεται να έπαιζε ακόμη και το ρόλο διαμεσολαβητή μεταξύ επιχειρηματιών δίπλα ακριβώς στο γραφείο του Πρωθυπουργού.

Άραγε τι έχει να πει για όλα αυτά ο λαλίστατος κυβερνητικός εκπρόσωπος;

Η απάντηση μικρή σημασία έχει καθώς οι Έλληνες φορολογούμενοι ήδη πληρώνουν πολύ ακριβά τους διαπλεκόμενους φίλους της Κυβέρνησης, η οποία έχει δυστυχώς συμφωνήσει και νέα μείωση των συντάξεων και του αφορολόγητου και μετά  το τέλος της θητείας της».

Κυρανάκης: Κανείς δεν είναι υπεράνω του νόμου ακόμη κι αν είναι φίλος της κυβέρνησης

Exit mobile version