Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / “Του Αμβρόσιου ειδικά δεν θα έπρεπε να του ‘χε μείνει σάλιο…”
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

“Του Αμβρόσιου ειδικά δεν θα έπρεπε να του ‘χε μείνει σάλιο…”

Με μια άκρως δηκτική δήλωση, η πρώην υφυπουργός και βουλευτής, Ελένη Κούρκουλα, σχολιάζει την αθώωση του Μητροπολίτη Αιγιαλείας, Αμβρόσιου. Ο Αμβρόσιος αθωώθηκε μετά από μήνυση εναντίον του σχετικά με άρθρο μίσους για τους ομοφυλόφιλους, που  τον οδήγησε σε δίκη. Η Ελένη Κούρκουλα δηλώνει στο iefimerida.gr : «Απ’ όσο είμαι σε θέση να γνωρίζω, κανονικά του Αμβρόσιου, δεν θα […]

Με μια άκρως δηκτική δήλωση, η πρώην υφυπουργός και βουλευτής, Ελένη Κούρκουλα, σχολιάζει την αθώωση του Μητροπολίτη Αιγιαλείας, Αμβρόσιου.

Ο Αμβρόσιος αθωώθηκε μετά από μήνυση εναντίον του σχετικά με άρθρο μίσους για τους ομοφυλόφιλους, που  τον οδήγησε σε δίκη.

Η Ελένη Κούρκουλα δηλώνει στο iefimerida.gr : «Απ’ όσο είμαι σε θέση να γνωρίζω, κανονικά του Αμβρόσιου, δεν θα ‘πρεπε να του ‘χει μείνει, ούτε σάλιο από τα φτυσίματα που όφειλε – κατά τη γνώμη του – να ‘χει ρίξει τόσα χρόνια στο αμεσότατο περιβάλλον του και σε αυτόν τον ίδιο. Βάλε και το σάλιο, που έχει ξοδέψει γλείφοντας…».

Κοντονής: Με ξένισε η αθώωση του Αμβρόσιου – Τι θα ζητήσει

Ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων αθωώθηκε από το δικαστήριο για άρθρο που είχε δημοσιεύσει τον Δεκέμβριο του 2015 στο προσωπικό του ιστολόγιο.

Μεταξύ άλλων, μέσω του συγκεκριμένου άρθρου προέτρεπε τους πιστούς να εναντιωθούν στα άτομα με διαφορετικό σεξουαλικό προσανατολισμό: «Μην τους πλησιάζετε! Μην τους ακούτε! Μην τους εμπιστεύεσθε! Είναι οι κολασμένοι της κοινωνίας!

Δεν μπορούν κάποιοι ξεφτιλισμένοι να υπερασπίζονται δημοσίως τα πάθη της ψυχής τους!», έγραφε χαρακτηριστικά.

«Ε, λοιπόν αυτούς τους ξεφτιλισμένους, φτύστε τους! Αποδοκιμάστε τους! Είναι εκτρώματα της φύσεως! Ψυχικά και πνευματικά πάσχουν! Είναι άτομα με διανοητική διαταραχή!

Δυστυχώς αυτοί είναι τρισχειρότεροι και πολύ πιο επικίνδυνοι από κάποιους που ζουν στα τρελοκομεία!».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις