Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Power of Love: «Λύγισε» on camera η Τζούλια (vid)
LIFESTYLE

Power of Love: «Λύγισε» on camera η Τζούλια (vid)

Power of Love: Ξέσπασε, on camera, σε κλάματα η Τζούλια Καραγιάννη ζητώντας να αποχωρήσει. Κατέρρευσε η παίκτρια από τη στάση του συμπαίκτη της, Ανδρέα Ανδρεανού, ο οποίος την προστάτεψε για να παραμείνει στο σπίτι. Την ώρα που τα αγόρια ψήφιζαν ποιες παίκτριες θέλουν να προστατεύσουν, ο Ανδρέας Ανδρεανός επέλεξε να προστατεύσει την Τζούλια λέγοντας πως […]

Power of Love: Ξέσπασε, on camera, σε κλάματα η Τζούλια Καραγιάννη ζητώντας να αποχωρήσει.

Κατέρρευσε η παίκτρια από τη στάση του συμπαίκτη της, Ανδρέα Ανδρεανού, ο οποίος την προστάτεψε για να παραμείνει στο σπίτι.

Την ώρα που τα αγόρια ψήφιζαν ποιες παίκτριες θέλουν να προστατεύσουν, ο Ανδρέας Ανδρεανός επέλεξε να προστατεύσει την Τζούλια λέγοντας πως θέλει να την βλέπει μέσα στο σπίτι.

Διαβάστε ακόμα: Σκληρή επίθεση τεχνικών στην Ζήνα Κουτσελίνη

«Μπορώ να δώσω την ασυλία μου στην Κλόι και να φύγω;», εξέφρασε και συνέχισε: «θέλω να φύγω δεν είμαι καλά».

Έπειτα όμως από τις συμβουλές και τις προτροπές τόσο της Μαρίας Μπακοδήμου όσο και των συμπαικτριών της, παρέμεινε στο παιχνίδι και επέστρεψε στη θέση της.

«Σήμερα στο Gala δήλωσα ότι θέλω να φύγω γιατί δέχθηκα μια πολύ μεγάλη πίεση. Ο Ανδρέας δυστυχώς δεν ήταν ένας άνθρωπος που με έκανε χαρούμενη. Με έκανε στεναχωρημένη και κάθε τρεις και λίγο έκλαιγα. Και για αυτό ήθελα να φύγω, για να ηρεμήσω», εξήγησε αργότερα.

Δείτε και το σχετικό βίντεο:

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις