Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Προειδοποίηση Μέι στον Πούτιν, μετά τα αντίποινα
ΚΟΣΜΟΣ

Προειδοποίηση Μέι στον Πούτιν, μετά τα αντίποινα

Αναμενόμενα χαρακτήρισε τα αντίποινα της Ρωσίας η Μέι. Η κρίση μεταξύ Λονδίνου και Μόσχας, στον απόηχο της δηλητηρίασης του Ρώσου πρώην διπλού πράκτορα, επί βρετανικού εδάφους ολοένα και βαθαίνει. Μετά από την ανακοίνωση των αντιποίνων από το Κρεμλίνο, που απελαύνει 23 Βρετανούς διπλωμάτες, όσους Ρώσους είχε ανακοινώσει το Λονδίνο ότι θα διώξει, η Τερέζα Μέι […]

Αναμενόμενα χαρακτήρισε τα αντίποινα της Ρωσίας η Μέι.

Η κρίση μεταξύ Λονδίνου και Μόσχας, στον απόηχο της δηλητηρίασης του Ρώσου πρώην διπλού πράκτορα, επί βρετανικού εδάφους ολοένα και βαθαίνει.

Μετά από την ανακοίνωση των αντιποίνων από το Κρεμλίνο, που απελαύνει 23 Βρετανούς διπλωμάτες, όσους Ρώσους είχε ανακοινώσει το Λονδίνο ότι θα διώξει, η Τερέζα Μέι έστειλε μήνυμα στον Βλαντιμίρ Πούτιν.

Ρωσία – Βρετανία: Ο Πούτιν περνά στην αντεπίθεση

«Η Βρετανία δεν θα ανεχθεί ποτέ μια απειλή κατά της ζωής Βρετανών πολιτών», τόνισε ενώ κατηγόρησε τη Μόσχα για καταφανή παραβίαση του διεθνούς δικαίου.

«Πολλοί Ρώσοι έκαναν πατρίδα τους αυτή τη χώρα. Και εκείνοι που συμμορφώνονται με τους νόμους μας και συνεισφέρουν στην κοινωνία μας είναι πάντα ευπρόσδεκτοι. Αλλά δεν θα ανεχθούμε ποτέ μια απειλή κατά της ζωής Βρετανών πολιτών και άλλων επί βρετανικού εδάφους, από τη ρωσική κυβέρνηση», προειδοποίησε.

Τζόνσον: Εξαιρετικά πιθανό να αποφάσισε ο Πούτιν τη δηλητηρίαση του Σκριπάλ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις