Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Πορεία στο κέντρο της Αθήνας (pics)
ΕΛΛΑΔΑ

Πορεία στο κέντρο της Αθήνας (pics)

Πορεία στο κέντρο της Αθήνας πραγματοποιούν σήμερα (17/3) Σάββατο οργανώσεις στο πλαίσιο της Διεθνούς Ημέρας κατά του Ρατσισμού. Με αφετηρία την Ομόνοια, έντεκα αντιρατσιστικές οργανώσεις πραγματοποιούν πορεία για τη διεθνή ημέρα κατά του ρατσισμού, του φασισμού, του πολέμου και της φτώχειας. Σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν συγκεντρωθεί σχεδόν 1500 άτομα. Στη συνέχεια αναμένεται να κατευθυνθούν προς τη Βουλή ζητώντας […]

Πορεία στο κέντρο της Αθήνας πραγματοποιούν σήμερα (17/3) Σάββατο οργανώσεις στο πλαίσιο της Διεθνούς Ημέρας κατά του Ρατσισμού.

Με αφετηρία την Ομόνοια, έντεκα αντιρατσιστικές οργανώσεις πραγματοποιούν πορεία για τη διεθνή ημέρα κατά του ρατσισμού, του φασισμού, του πολέμου και της φτώχειας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν συγκεντρωθεί σχεδόν 1500 άτομα. Στη συνέχεια αναμένεται να κατευθυνθούν προς τη Βουλή ζητώντας να ανοίξουν για σύνορα της Ε.Ε. για μετανάστες και πρόσφυγες.

Διαβάστε ακόμα:

Τουρκικά… παιχνίδια για το Αγαθονήσι – Προκλητική NAVTEX (pics)

Η διαδήλωση είναι ειρηνική. Στόχος είναι η ίση αντιμετώπιση των ανθρώπων χωρίς να παίζει ρόλο ένα εξωτερικό τους χαρακτηριστικό όπως το χρώμα του δέρματός τους.

Θυμίζουμε πως το πρωί του Σαββάτου σημειώθηκε μια τραγωδία ΝΑ του Αγαθονησίου με 16 νεκρούς.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις