Βομβαρδίστηκε το μοναδικό νοσοκομείο στην Αφρίν – Διαψεύδει η Τουρκία

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βομβαρδίστηκε το μοναδικό νοσοκομείο στην Αφρίν – Διαψεύδει η Τουρκία

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Τουλάχιστον 16 άμαχοι σκοτώθηκαν κατά τη διάρκεια βομβαρδισμού που έπληξε το κεντρικό νοσοκομείο της κουρδικής πόλης Αφρίν. Η Ερυθρά Ημισέληνος, μέλη της οποίας εργάζονται στο νοσοκομείο, επιβεβαίωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο την αεροπορική επιδρομή. Μεταξύ των νεκρών δύο έγκυες, διευκρίνισε ο διευθυντής του Συριακού Παρατηρητηρίου Ράμι Αμπντέλ Ραχμάν. Από τον βομβαρδισμό δεν σκοτώθηκε κανένα μέλος του […]

17.03.2018 | 12:48

Τουλάχιστον 16 άμαχοι σκοτώθηκαν κατά τη διάρκεια βομβαρδισμού που έπληξε το κεντρικό νοσοκομείο της κουρδικής πόλης Αφρίν.

Η Ερυθρά Ημισέληνος, μέλη της οποίας εργάζονται στο νοσοκομείο, επιβεβαίωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο την αεροπορική επιδρομή.

Μεταξύ των νεκρών δύο έγκυες, διευκρίνισε ο διευθυντής του Συριακού Παρατηρητηρίου Ράμι Αμπντέλ Ραχμάν.

Από τον βομβαρδισμό δεν σκοτώθηκε κανένα μέλος του προσωπικού του νοσοκομείου, συμπλήρωσε. Την πληροφορία αυτή επιβεβαίωσε και ο Σερουάν Μπέρι, υψηλόβαθμο στέλεχος της κουρδικής Ερυθράς Ημισελήνου, ο οποίος διευκρίνισε ότι πρόκειται «για το μοναδικό νοσοκομείο που συνέχιζε να λειτουργεί στην πόλη Αφρίν».

Νέες απειλές Ερντογάν: «Δεν θα βρίσκετε τρύπα να κρυφτείτε»! (vid)

Διαψεύδει η Τουρκία

Οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις διέψευσαν σήμερα ότι η τουρκική πολεμική αεροπορία έπληξε το κεντρικό νοσοκομείο της κουρδικής πόλης Αφρίν στη βορειοδυτική Συρία.

«Αναφορές ότι ο τουρκικός στρατός βομβάρδισε ένα νοσοκομείο στην Αφρίν είναι ψευδείς. Η επιχείρηση Κλάδος Ελαίας διεξάγεται με ένα τρόπο που αποκλείει πλήγματα σε αμάχους», σημείωσαν οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις με ανάρτησή τους στο twitter.

Exit mobile version