Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Λάδι Καρύδας: 5 μοναδικές χρήσεις
PLUS

Λάδι Καρύδας: 5 μοναδικές χρήσεις

Το λάδι καρύδας είναι: Αντιφλεγμονώδες, αντιμικροβιακό, αντιμυκητισιακό και αντι-ιικό. Οι πλάκες συμπιεσμένου λαδιού καρύδας μπορούν να χρησιμοποιηθούν για οποιασδήποτε χρήση, αφού δεν έχει έντονη μυρωδιά η γεύση. Τι συμβαίνει με τελικό ν; Για να μην το κάνεις λάθος ποτέ Το παρθένο λάδι καρύδας είναι ιδανικό για το μαγείρεμα και το ψήσιμο διότι έχει μεγάλη αντοχή […]

Το λάδι καρύδας είναι: Αντιφλεγμονώδες, αντιμικροβιακό, αντιμυκητισιακό και αντι-ιικό.

Οι πλάκες συμπιεσμένου λαδιού καρύδας μπορούν να χρησιμοποιηθούν για οποιασδήποτε χρήση, αφού δεν έχει έντονη μυρωδιά η γεύση.

Τι συμβαίνει με τελικό ν; Για να μην το κάνεις λάθος ποτέ

Το παρθένο λάδι καρύδας είναι ιδανικό για το μαγείρεμα και το ψήσιμο διότι έχει μεγάλη αντοχή στις υψηλές θερμοκρασίες. Διαβάστε μερικές απο τις μοναδικές χρήσεις για το λάδι καρύδας.

Ενυδάτωση: Παίρνετε μία κουταλιά ελαίου από το βάζο και μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για όλο το σώμα σας, συμπεριλαμβανομένου του λαιμού και του προσώπου σας.

Κρέμα ματιών: Τοποθετήστε το κάτω από τα μάτια για τη μείωση του πρηξίματος, τις σακούλες, και τις ρυτίδες. Χρησιμοποιήστε το πάνω στα βλέφαρα το βράδυ.

Πριν από το ξύρισμα, το λάδι καρύδας θα προετοιμάσει το δέρμα για την αποφυγή βλαβών που προκαλούνται από το ξύρισμα.

Aftershave: Το λάδι καρύδας θα βοηθήσει να θεραπευτεί το δέρμα σας μετά το ξύρισμα, χωρίς να φράξει τους πόρους.

Αποσμητικό: Το λάδι καρύδας μόνο του μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως αποσμητικό, αλλά ακόμη πιο αποτελεσματικό είναι σε συνδυασμό με σκόνη καλαμποκάλευρου/ αραρούτι και μαγειρική σόδα!

Τι σχέση μπορεί να έχει το μήκος των δακτύλων σου, με την προσωπικότητά σου;

 

 

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις